Milyen gyakran fürdesz / zuhanyzol?
Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 14:00
A kérdező szavazást indított:
Naponta
Naponta kétszer
Naponta háromszor
Naponta négyszer vagy gyakrabban
Kétnaponta
Heti kétszer
Hetente
Kéthetente
Havonta
Ritkábban mint havonta
78 szavazat
1/13 anonim válasza:
Naponta egyszer mindenképp, utálok koszosan befeküdni az ágyba. De nyáron ha nagyon izzadós meleg van akkor van hogy hideg vízzel többször is lecsapatom magam, az lehet zuhany, de akár a kerti slag is:D
2/13 anonim válasza:
Minden másnap. Karácsony másnap és húsvét másnap.
3/13 anonim válasza:
Óránként háromszor, 20-20 percig. Aki ennél kevesebbet tisztálkodik, az igénytelen.
4/13 anonim válasza:
Én naponta. Ha valami különlegesség van, akkor többször (koszos munka, erős izzadás stb.), de ismertem olyant, aki hetente egyszer. Az nyáron élmény volt...
5/13 anonim válasza:
#3 válaszoló akkor te konkretan egész életedben minden nap csak fürdesz?
6/13 anonim válasza:
Egyértelműen naponta. El se tudnék aludni azzal a tudattal, hogy nem zuhanyoztam.
Egyébként számomra az döbbenetes, hogy aki nem mos fogat naponta legalább kétszer azt lehurrogják, hogy igénytelen. Aki viszont kétnaponta fürdik, az teljesen rendben van.
7/13 anonim válasza:
Most lehet, le leszek pontozva, de kétnaponta fürdeni úgy olvastam, egészségesebb, mint minden egyes este/reggel, mert a gyakori fürdés a jótékony baktériumokat is eltávolítja a testről. Akkor persze más a helyzet, ha leizzadsz vagy koszos leszel napközben.
8/13 anonim válasza:
Elvileg naponta, de gyakorlatilag ez majdnem mindig naponta kettő, mert az elmúlt időszakban elkezdtem reggelente futni, és azután zuhanyzok, de ettől még este is zuhanyzok.
9/13 anonim válasza:
Általában naponta, de mivel most itthon vagyok, és nem csinálok semmi izzasztót (kaja van főzve és meleg sincs) ezért mostanában kétnaponta 1x tusolok.
10/13 anonim válasza:
#6 azert mivel enni gondolom mindennap eszel, es rovid idon belul tonkretenne a fogad ha nem mosnal mindennap+rohadt kinos lenne ha budos szajjal es retkes foggal mennel emberek koze. Mig a furdesnel az van, hogyha pl nincs dogleszto meleg, mondjuk telen, meg sem izzadtal, akkor azt mondjak praktikusabb ket naponta. (persze attol meg mosdani kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!