alszik,akkor zuhanyzom amikor este van és ő már alszik.
2010. nov. 19. 14:32
4/16 anonim válasza:
Velem a kádban, mi együtt fürdünk,pont azért mert szinte csak hétvégén nem vagyunk egyedül!Nekem így a legpraktikusabb!fél éves korától így csináljuk,5 hósan már ült és 6 hósan kezdtük a fürdetőkarikát használni!
Ha nem megoldható az együtt pancsi akkor leteszem aludni,és utána zuhizok!
2010. nov. 19. 14:34
5/16 anonim válasza:
Én is este fürdök, mikor ő már alszik.
Napközben szoktam hajat mosni, kád fölé hajolva. Akkor ott mászkál körülöttem, "szól", h fésüljem meg.
2010. nov. 19. 14:35
6/16 anonim válasza:
Játszik a szobájában.
2010. nov. 19. 14:38
7/16 anonim válasza:
Én addig oda szoktam bilincselni a radiátorhoz.
2010. nov. 19. 14:39
8/16 anonim válasza:
Ha nagy ritkán reggel zuhanyzom (mert egyébként mindig este), akkor ő lófrálhat a lakásban (a három évessel együtt), de legtöbbször bejön ő is, és kukucskálósat játszunk a zuhanyfüggöny mögött. :o)
2010. nov. 19. 14:40
9/16 anonim válasza:
Általában alszik, van,hogy reggel fürdök amikor már fennt van, de azt nem szeretem, mert mindent bepakol mellém a kádba.:-) Egyébként nem mozdul el messzire,de amit elér az a vízbe köt ki, ja meg nyúlkál a vízbe és mondja, hogy meleg.:-) Másfél éves.
2010. nov. 19. 14:43
10/16 anonim válasza:
Mióta állni (járni) tud, 13 hónapos kora óta, sokáig állt a kád mellett, és nézte ahogy fürdöm. :) (kislány amúgy ő is).
Most 2 éves. Ha fürdök, akkor leül a kád mellé egy szőnyegre (jó nagy a fürdőszobánk) és ott játszik a játékaival, néha feláll, benéz a kádba, kér a kád széléről ezt-azt.. szóval én nyugodtan tudok tőle fürdeni és hajat mosni a nap bármelyik szakában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!