Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol van az 1- 1,5 éves gyermek...

Hol van az 1- 1,5 éves gyermeked, míg fürdesz/zuhanyzol?

Figyelt kérdés
Persze,csak ha ketten vagytok otthon és addig ő egyedül van.
2010. nov. 19. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Játszik a nappaliban, vagy ott van velem a fürdőben. Fürdök, így látom, hogy mit csinál.
2010. nov. 19. 17:17
 12/16 Bea24 ***** válasza:
Amíg tusolok, áll a kád mellett és vigyorog, vagy pakolászik a fürdőszoba szekrényben. :)
2010. nov. 19. 17:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem szemben áll a fürdőkádnál, és mindent szépen berámol mellém. :)))
2010. nov. 19. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Szinte mindig akkor furdok, amikor alszanak a gyerekek, vagy napkozben, vagy este, vagy hajnalban. Bar az estire nem szamithatok, mert nem biztos, hogy mind konnyen elalszik, illetve melyen, hogy ott tudjam oket hagyni.

Masra meg nem bizhatom, mert en folyamatosan egyedul vagyok, a ferjem kulfoldon dolgozik.

Egyebkent a nagyobbik gyereket egy evesen meg a kisagyba raktam, ha mondjuk zuhanyozni mentem, vagy csengetett a postas, utana mar inkabb vittem magammal, mert kimaszott a kisagybol (hiaba volt leengedve es hiaba nem volt mire lepnie, felhuzta magat izombol es mar lendult is at).

2010. nov. 19. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Dettó mint a 17:20 asnál:)! Míg zuhizok ő a fürdőkád mellett áll és játszik vagy néz! Ha alszik nem szeretek fürdeni mert nem hallom ha esetleg ébred és sír!15hós.
2010. nov. 19. 21:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor fürdök, ha elaludt.
2010. nov. 20. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!