Ha megvan zuhanyzol vagy fürdesz?
Figyelt kérdés
valamelyik válaszoló írta, hogy, ha megvan neki, akkor csak kádban szexel. Ezen nagyon meglepődtem, mert azokon a napokon el sem tudom képzelni, hogy beleüljek az állóvízbe/fertőzésveszély/ így csak zuhanyzok. Ti szoktatok fürdeni, ha megvan?2009. máj. 31. 12:41
1/15 anonim válasza:
Zuhany.
Én amúgy is higiénikusabbnak tartom a zuhanyt. Vagy ha mégis fürdés, akkor is utána gyorsan le lell csapatni magad a zuhannyal.
A válaszoló szerintem zuhany alatti szeretkezésre gondolt, nem kádban vízre.
2/15 anonim válasza:
Csak zuhanyzok... Mondjuk én amúgyis szinte mindig zuhanyzuk, de menstruáció közbe biztos hogy nem fürödnék!
3/15 anonim válasza:
Persze, fürdeni mindenféleképp kell. De egyáltalán nem higénikus, hogyha megvan és úgy mész a kádba. Akkor mindenképp zuhanyozni kell!
4/15 anonim válasza:
Én mindig fürdök. Soha nem kaptam még el semmit. Először letusolok, aztán fürdök és a végén mégegyszer letusolok.
5/15 A kérdező kommentje:
Én is zuhany páti vagyok csak meglepődtem ezen a dolgon:D Köszi a gyors válaszokat
2009. máj. 31. 12:46
6/15 anonim válasza:
en nagyon-nagyon szeretek fürdeni, ugyhogy olyankor ugy szoktam, hogy mielött beleülök a kadba, elötte lemosom magam zuhannyal, es csak utana nyomom be a dugot. Fürdes utan, meg amugy is mindig lezuhanyozom rendesen, ahogy engedem le a vizet, mert eleg fura, hogy attol a viztöl tiszta lennek, amibe az egesz nap ramragadt koszt mostam le. Szoval en csak a fürdes elmenye miatt, de az elsö 1-2 nap utan mar fürdöm.
7/15 anonim válasza:
Én áztatom magam a jó forró vízbe... Oldja az amúgy igen erős görcseimet.
De utána persze lezuhanyozok. :)
8/15 anonim válasza:
Én nem szeretem a zuhanyzást!A nagy kád vizet,az sokkaljobb!Néha zuhanyzom ha sietek valahova!Ha megvan akkor is néha zuhizom le,de amugy fürdeni szoktam...és eddig még soha em kaptam el semmilyen fertőzést sem:D
9/15 anonim válasza:
en nagyon-nagyon szeretek fürdeni, ugyhogy olyankor ugy szoktam, hogy mielött beleülök a kadba, elötte lemosom magam zuhannyal, es csak utana nyomom be a dugot. Fürdes utan, meg amugy is mindig lezuhanyozom rendesen, ahogy engedem le a vizet, mert eleg fura, hogy attol a viztöl tiszta lennek, amibe az egesz nap ramragadt koszt mostam le. Szoval en csak a fürdes elmenye miatt, de az elsö 1-2 nap utan mar fürdöm.
10/15 anonim válasza:
:O Csak nézem az olyan válaszokat, akik zuhanyoznak,fürödnek,zuhanyoznak... Ez mekkora pazarlás... Tudom, nem az én dolgom, de engem anyám tuti megölne... főleg a vízszámla miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!