Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajam barna váll alá érő és...

A hajam barna váll alá érő és göndör elég száraz. Mit tegyek hogy ne legyen ilyen száraz?

Figyelt kérdés
Nektek milyen hajformázó,hajhab jött be göndör hajra?mit tegyek hogy másnap is szép legyen?????????????A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!
2009. jan. 9. 15:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanebben a cipőben járok, megspékelve azzal, hogy még festem is! Rengeteg hajápolószer közül válogathatsz, próbálkozni kell, hogy Neked melyik válik be. A barátnőm például esküszik a Gliss Kur termékekre, nekem viszont teljesen elnehezíti a hajamat. A hajbalzsamon kívül használj hetente 1x hajpakolást, attól lágy, kellemes tapintású lesz a hajad. (Jelenleg Avon termékeket használok, van kifejezetten a göndör haj ápolására ajánlott balzsamuk és a hajpakolással is meg vagyok elégedve.) Ja, és a hajbalzsamot nem szoktam lemosni, a hajamon hagyom (persze nem szabad túl sokat feltenni, mert száradás után úgy néznék ki, mintha bezseléztem volna), illetve igyekszem, hogy magától száradjon, hajszárítót nem nagyon használok, csak ha nagyon muszáj, akkor is kis fokozatra állítva!
2009. jan. 10. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!