Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Biohair mennyire jó, ha...

A Biohair mennyire jó, ha egyszerűbb férfi hajat szeretnék vágatni?

Figyelt kérdés
Nagyon jó, de borzalmas kritikákat is olvasok róluk. Viszont tetszik, hogy nem kell két-három hétre előre foglalni és nem 8000 ezret kérnek a hajért. Nagyon sok drága fodrásznál is voltam már, de nem igazán voltam elégedett.

ma 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz semmilyen átmenetet csak egyhosszra, akkor azt ők is meg tudják csinálni.
ma 21:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor esély sincs rá, hogy a honlapjukon lévő frizura választóból meg tudjanak valamit csinálni?
ma 21:18
 3/4 Mad Max2 válasza:

Nem tudom mik az igényeid de azért érdemes elgondolkodni 1-2 dolgon

Én pl régen a biohair fodrészatban nyírattama hajam.

Kb 5 éve már nem, amikor 5000 forint lett a hajam lenyírása, ami kb 10 percig se tartott, akkor vettem egy hajvágógépet akkor kb 6000 forintért.

Azóta azzal nyíroma hajam, az áram amit elhasznál 1 alkalomkor kb 1 forint ha van.

kb havonta lenyírom, tehát eddig vagy 60 hajvágás árárt sporoltam meg.

Számold ki... Nem tudom most mennyiért nyírnák le a hajam, de van egy gyanum hogy most hajmosással együtt+ boravaló lehet van vagy 10 ezer forint egy férfi hajvágás a biohair ben.

Megéri az?

Nekem biztos nem.

Most havonta letolom nyáron, fél centire, télen 1 centire, Mint írtam a 6000 forintért vett géppel.

Gondold át a hajvágógép beszerzését, mert szerintem pofátlanul drága a hajvágás, és egy férfi hajvágást/frizurát szerintem te magadnak is meg tudsz oldani otthon a fürdőszoba tükör előtt 10-15 perc alatt:)

ma 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Már van sok éve saját gépem. :) És fel is szoktam nyírni a hajam rendszeresen, de elől még nem tudom megcsinálni. És tipikusan olyan fejem van, aminek nem áll jól az egy hossz. :/ Szóval kínlódok mindig, hogy végre jó fodrászt találjak. Látok embereket nekem tetsző hajjal, de nincs pofám megkérdezni, hogy hol csináltatták.
ma 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!