Segítség! Mit csináljak? Beteg a fejbőröm...
Nem tudom már, hogy mit csináljak.
16 éves lány vagyok, hosszú hajam van és hámlik a fejbőröm. Mikor kicsi voltam, anyukám isana sampont vett nekem mindig, de az nem jó, és egy idő után elkezdtem csak minimálisan korpásodni. Ezért nagyim vett head & shoulderst, azt elkezdtem használni, és nagyon bevált. A korpa teljesen elmúlt, szép hajam lett tőle. Kb 1 év múlva újra korpásodni kezdtem, és ez már évek óta tart. Kipróbáltam több sampont is, például a garniert, mert jókat mondtak róla, és krémeket használok is ettől a márkától. Mikor először próbáltam, teljesen korpamentes lett a fejbőröm, de kb a 3. használat után rosszabb lett, mint volt. Jelenleg nagy darabokban hámlik a fejbőröm.
Nem tudom, mit csináljak. Nem akarok gyógyszeres sampont használni egy életre.
Egyébként nem hajszárítózok, ha nem muszáj és ha igen, akkor is alacsony fokon messziről. Mindig kiöblitem alaposan a sampont, nem vakarom.
Mit tehetnék?
Vajon ha vennék fejbőr masszírozót, akkor csak még korpásabb lennék, vagy jó lenne?
Jah, és azt elfelejtettem mondani, hogy allergiás vagyok egyébként. Lehet ez is allergia? Hogy a sampon valamelyik összetevője miatt? Amúgy nem viszket meg nem piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!