Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Mit csináljak, ha...

Segítség! Mit csináljak, ha ilyen csúnya a bőröm?

Figyelt kérdés
[link]
2017. ápr. 8. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél luffaszivacsot, szappannal és azzal mosd meg, és vegyél korrektort/púdert, azzal fesd be.
2017. ápr. 8. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, ő fog felírni kencéket. Vagy menj fel a kremmania.hu-ra és keresgess mattító krémeket, patti leszárítókat.
2017. ápr. 8. 18:55
 3/4 anonim válasza:
Arra a két pattanásra gondolsz, komolyan? Vegyél egy gyulladáscsökkentő korrektort, aztán jónapot. Baleásat ajánlom, szépen fed.
2017. ápr. 9. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem a pattanásokkal van bajom, hanem a mitesszerekkel. Lehet a fényképen nem látszik annyira ezek szerint, de megkeseríti az életem. Rengeteg van belőle és hiába radírozom, gőzölöm, tisztítom az arcom, nem tudok megszabadulni tőlük. Vagy, ha igen, visszatérnek, de pont ugyanoda, csak már egyre több van, amióta elkezdtem kezelni. Érzékeny, száraz bőröm van, a szárító cuccoktól mindig begyullad. Egyébként nem is sminkelek, nem tudom, hogy mitől van ez. Ez csak a homlokom, de ilyen van a hajam tövében, a szemöldökömön, a szám sarkában, a nyakamon is.
2017. ápr. 10. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!