Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csúnya haj miatt önértékelési...

Csúnya haj miatt önértékelési gondok. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Kb. 15 éves koromig nem kezeltem a hajamat. Száraz, drótos volt. Sokat piszkáltak miatta, hogy miért ilyen száraz.

Utána elkezdtem balzsamozni, de vasaltam is(hővédővel), ami eltörte, bár legalább fel mertem vállalni mások előtt.

Aztán letettem a vasalást, levágattam az eltöredezett részeket, de ahogy szépen nőtt, egyre rosszabb lett, hiába vágattam rendszeresen.

Elkezdtem festeni, és NAGYON sokat javult! SZép színe lett, selymes lett és csodaszép.

Azután most rontottam el az egészet. Feketére festettem, ami teljesen megnövelte az önbizalmamat, de ugyanakkor tönkretette a hajamat(valamit valamiért). Mell alá érő hajam van, és egy roncs. Jövő héten megyek levágatni, és visszatérek az eredeti hajszínemre.

Ugyanakkor a párom már most izél, hogy a rövid haj nekem mennyire nem fog jól állni(kb mellig érő).

Nagyon rosszul érzem magamat. Csak szép akartam lenni, de többet ártottam vele magamnak.

A többi lányhoz képest elég csúnya vagyok, na hát így milyen leszek.

Anno rendszeresen kezeltem a hajamat, tejes balzsam, mézes balzsam, olívaolajos pakolás, tojásos banánon tejes pakolás, argánolaj, szűz kókuszolaj, hajolaj, és semmitől nem lett jobb.

2017. márc. 29. 13:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ahogy írod kívülről már mindent megpróbáltál a hajaddal, de hiába.

De a hajad belülről, a szervezetedből táplálkozik. És ha valami hiány van a szervezeteben akkor először a hajtól, körömtől, bőrtől von el a szervezet tápanyagokat.

Szóval lehet egy alapos feltöltő vitaminkúrára lenne inkább szükséged?

2017. márc. 29. 13:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Mostanában igyekszem vitaminokat is bevenni. A körmömmel jobb a helyzet(régen tört és alig tudtam megnöveszteni), viszont a hajam nem nagyon javult.

Lehet elmegyek egy kivizsgálásra, és megnézetem,hogy mi hiányzik még. :)

2017. márc. 29. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!