Hogy lehet gyorsan növeszteni a hajamat?
Ricinusolaj vagy bánfi hajszesz vagy sörélesztő vagy kovaföld vagy revalid (sampon, tabletta) vagy varga cseppek vagy szépségtabletták, mint a biovanne.
Tessék parancsolni lehet válogatni.
De a hajnövesztéshez idő kell. Sorra próbálgathatod a termékeket, de egy 4-6 hónapot rá kell szánni a kúrákra.
ha nagyon unod ezeket a kerdeseket akkor minek nézed meg és minek kommenteled ?:) értelem :)
amugy meg elmondom mit nem ajánlok : (nálam ezek nem jöttek be :| )
Revalid tabletta - 2 kilót meghiztam tőle és nem is nőtt tőle a hajam . Sőt dusabb se lett , de viszont csökkentette azt, hogy huljon a hajam
Schwarzkopf hajkiegyenesítő krém - a hajam csak össze ragadt tőle :S igaz jobb illata lett , de semmi hatása nem volt :) ezt igazán ugy érdemes használni hogy mellé nem vasalod a hajad :)
Elmondom mitől nőhet :)
ha vasalod a hajad szerintem hagyd abba :)
amikor iskolába megyek általában kivasalom de akkor is csak kétnaponta hátha addig is nő valamit :D
most szünetben egyszer vasaltam ki a hajamat 9 nap alatt :) és egy kicsikét nőtt is :) ugy hogy ezt tudom ajánlani hogy ha annyira ragaszkodsz a hajvasaláshoz akkor amikor nem mész sehova akkor ne vasald ki a hajad hanem pihentesd és ne roncsold :)
az hogy mindenféle krémet és balzsamot hajnővesztő szereket a hajadra teszel szerintem baromság :\ van ami segit de van ami jobban tönkreteszi :) ezek a szerek mindenkire másképpen hatnak
SZERINTEM hülyeség mindent kiprobálni :)
hza nem vasalod a hajad és nem égeted még meg is nő hamar
Ezt tudom ajánlani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!