Hogyan lehetne gyorsabban növeszteni a hajamat mindenféle vegyszerek nélkül?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 22:17
1/8 csokissüti002976 válasza:
Telihold napján vágass belőle.
Mikor mosod, akkor jól masszírozd meg. (serkenti a vérnyomást.)
2/8 anonim válasza:
A teliholdkor történő hajvágás hogy befolyáslja a hajnövekedést? Én is már próbálkoztam mindenféle hajnövesztő módszerekkel de nem vált be egyik sem :S
3/8 anonim válasza:
Próbáld ki a ricinusolajpakolást :) Nekem bevált.. Szép fényes tőle a hajam... Fillérekért kapsz a gyógyszertárban, úgy mérik ki, tehát annyit veszel, amennyit akarsz :) hetente egyszer nedves hajba bemaszírozod.. nemtúlsokat, mivel olaj, utána elég zsírosnak tűnhet a hajad... A legjobb ha meleg olajat használsz, majd becsomagolod a hajad, és melegtörölközövel is becsavarod.. így kb. 4-5órát hagyod (én éjjelre szoktam) majd lemosod.. Figyelj oda, h tobbszor samponozd át, mert amint már írtam olaj! :) De hatásos :)
4/8 anonim válasza:
Kedves előző pont leírtad amit szerettem volna! :D
Kérdezőnek: Én is ricinus olajat használtam. Egyrészt gyorsabbá vált a növekedés, másrészt sokkal szebb és kezelhetőbb lett a hajam!
Csak ajánlani tudom neked! :)
5/8 anonim válasza:
Én is a ricinus olajat tudom ajánlani, 2,5 cm körül volt egy hónapban a növekedés!
Ajánlom még a panthenol sprayt, fejbőr masszírozást!
6/8 anonim válasza:
nekem is ilyen "bajom" van. kb mennyibe kerül a ricinus olaj? mondjuk 2 hónapra, heti egy használatra. középhosszú hajra (váll alatt egy picit)
7/8 anonim válasza:
előző kommentező!
3 dl-t vettem 350 ft-ért! :)
8/8 anonim válasza:
Mozogj sokat! Serkenti a vérkeringésed, így a hajad is gyorsabban nő. (Saját tapasztalat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!