Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkítettni szeretném a...

Szőkítettni szeretném a hajam, mennyire lenne káros?

Figyelt kérdés

Világos barna hajam van, vékony szálú, nagyon károsodna 1 alkalomtól?

Nektek akiknek szintén vékony szálú hajatok van, és szőkítettétek, mennyire károsodott a hajatok? Megbántátok? És rendszeres szőkítéstől lett rosszabb, vagy már az első alkalomkor is?

nov. 24. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván károsodna, de szerintem alapból világos barna hajból, egy alkalommal... szerintem bevállalható. De szőke akarsz lenni, vagy mást akarsz ráfesteni? Az a baj, hogy hosszútávon a szőkét fenntartani nem könnyű sötétebb hajúként, a folytonos lenövések miatt a többszöri szőkítés elkerülhetetlen lesz. Persze attól is függ, hogy jelenleg mi a cél, egész hajat akarsz szőkítetni?
nov. 25. 01:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp bízd szakemberre.

Akkor legyél sötét- vagy középszőke. Nekem sötétbarna a hajam, és még így is meg tudják csinálni leszívatás nélkül, csak “koktélozással”.

Az kevésbé roncsolja a hajat.

nov. 25. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sötét barna hajból vagyok már évek óta szőke balayage. Ha szakember csinálja és megfelelően ápolod (kifejezetten szőkített hajra való professzionális termékekkel) akkor nem roncsolódik. Legalábbis nekem tökéletes állapotban van.
dec. 3. 15:39
 4/6 A kérdező kommentje:
3, neked vékony szálú vagy vastag szálú hajad van?
dec. 7. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Vékony szálú hajam van.:)
dec. 7. 12:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
dec. 7. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!