Professzionális samponok, amelyek mentesek illatanyagtól, sls-től és más káros összetevőktől?
Szia!
Bocsi, hogy zavarlak, szeretnék kérdezni valamit, ha megengeded!
Nekem a szulfát mentes """természetes""" sampon rohadt sokat rontott a hajamon. Évekig használtam, de csak egyszerre sprőd és zsíros volt tőle a hajam. Mintha meg se mostam volna, herótom volt attól ahogy kinézett.
Kb két év után feladtam, visszatértem a régihez, és újra szép lett a hajam.
Nem tudom mi a tökömet kellett volna még csinálnom, hogy az sls mentes sampon és balzsam hasson, és milyen hatást várhatram volna egyáltalán. Nem tudom, nekem nem jött be.
Én január Oxygeni márkát használok, szeretem.
Helyben egy fodrászuktól a szalonban kértem tanácsadást is, ő megnézte kamerával a fejbőröm, milyen típusú a hajam, fejbőröm, pontosan milyen terméket vegyek. (A kamera miatt előtte 3 napig tilos volt hajat mosni, úgy tudja csak jól megvizsgálni.)
Sampont használok tőlük, meg hajmaszkot. Az ilyen természetes összetevőjű samponokkal azért vigyázni kell, önmagunkban nem jók, szárítják a fejbőrt, azért kell balzsam/maszk stb. mellé. Szóval a személyre szabott tanácsadás szerintem nagyon fontos mellé, általában ingyenes a szalonokban, nyílt napokon. Ha nincs nyílt nap, alkor akkor pár ezer Ft, ha jól emlékszem.
Előtte próbáltam a szilárd sampont, és a sampon szappant, azok természetes összetevőkből állnak, sajnos totál tönkretette a hajam, csomós lett, rasztás, de másnak meg tökre beválik, hajtípustól függ.
Ez is csak népbutítás. Sosem lesz szép hajad, ha mindig mindenmentesen ápolod. A legszebb haj a szilikonos termékektől van.
Nekem is borzalmasabb a hajam, mióta alig találok olyat, ami nem mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!