Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eltávolítsam a fenekemről is...

Eltávolítsam a fenekemről is a szőrt?

Figyelt kérdés

A nemiszervem borotválom, a dombot és a szeméremajkakat. A fenekem még nem borotváltam, de érzem hogy szőrös. Le is fotóztam és látom, hogy egy szőke szőrcsík van ott. Más mit csinál ezzel?

Tudom hülye kérdés, de szerintem ez az oldal arra való, hogy ilyeneket is meg lehessen kérdezni.

ma 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Jujj ne, baromi fájdalmas lehet.
ma 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Erre most mit lehet írni... ha téged zavar borotváld le. Én le szoktam, ha már elől sima, legyen hátul is az. Szerintem a többség így van ezzel.
ma 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Én legyantazom, de nekem nagyon szőrös, ronda. Le lehet gyantazni, nem olyan nehéz, nagy tükör kell hozzá és állva csinálom. Nem fáj annyira, mint az intim gyanta, mert azt nem bírom ki.
ma 22:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!