Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ránctalanító krém fiatalon?

Ránctalanító krém fiatalon?

Figyelt kérdés
Huszas éveimben járó nő vagyok és enyhén ráncos sajnos. A kérdésem az lenne hogy 40+-os ránctalanító krém alkalmazható-e bármiféle komplikációk nélkül?
jan. 10. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Alkalmazható.
jan. 10. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom mit tartalmaz pontosan a ránctalanító krém amiről szó van, de én inkább retinolt, retinalt vennék. Vagyis, azt biztosan vennék ha már ránctalanításról van szó.
jan. 10. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Persze. Gondolod elkéri a krém a személyidet? :D Vagy nem is értem mi a probléma. Ez nem valami vényköteles durva szteroid, csak egy krém...
jan. 11. 08:54
 4/8 A kérdező kommentje:

#2 Loreal Paris Revitalift filler

#3 nem, nem gondolom így😅

jan. 11. 10:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Elhasználtam a Retinol boost+ krémet változást nem vettem észre egyáltalán. Ezért most váltottam erre a Revitaliftre de csak otthon láttam, hogy 40+ felettre van. Erre fel a kérdésem.
jan. 11. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

A krémek nem is arra vannak.

A szérumok a koncentráltabbak.

A krém főleg csak hidratál, plusz lezárja a mélyebb rétegekbe behatoló szérumokazt, boostereket. A ráncok ellen pedig fényvédelemmel tudsz védekezni.

jan. 11. 11:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Áá értem. Akkor veszek hozzá ugyan ilyen márkájú szérumot. Köszi a tippet😇
jan. 11. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Bajod biztos nem lesz tőle
jan. 11. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!