Milyen rádiófrekvenciás gépet érdemes választani?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok és mostanában vettem észre az első ráncokat az arcbőrömön és nagyon megijesztett :( használok rendszeresen fényvédőt, éjjeli hidratáló arckrémet. Hallottam ezekről a rádiófrekvenciás kezelésekről, de látom hogy ilyen egyszerűbb gépeket venni is lehet, de kicsit meg vagyok zavarodva melyiknek lenne leginkább értelme. Ha jól értem, olyan kéne ami legalább 42 fok fölé fel tudja melegíteni a bőr alsóbb rétegeit is. Van olyan is, ami zsírégető hatású is és lehet használni például hasi zsír ellen? Vagy az másfajta rádiófrekvenciás gép lenne?tegnap 22:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!