Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gyorsan zsírosodik az...

Nagyon gyorsan zsírosodik az arcom meg a hajam. Mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés

A hajamat kb naponta kéne mossam hogy szép legyen, de próbálom kitolni 3 napra mert tudom hogy nem egészséges.

Ebben az időszakban szárazsampont használok.

Az arcbőröm pedig rettentően zsírosodik.. Annyira, hogy megfürdök este, megmosom az arcom, reggelre konkrétan azt érzem mintha egy maszk lenne az arcomon.. nagyon fénylik, és nedves, telljesen zsíros…..

Illetve nagyon izzad, de csak a homlokom. Sőt! Álltalában mindig izzad. Ezek a panaszok kb egy 2 éve jelentkeztek, de egyre erősebbek, és már nagyon unom.. kellemetlen.

Akkor is izzad a homlokom ha fázom…

A hajamra mélytisztító sampont használok, nem a drogériás fajtát. Hajpakolást meg csak a legvégére teszek, és azt sem hagyom rajta 5-6 percnél tovább..

Az arcomra is mélytisztító arctisztító gélt használok.

És nem nagyon sminkelem magam, szóval attol sem lehet..

nov. 1. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Ha esetleg sok zsíros és olajos ételt eszel akkor mérsékeld, amíg véget nem ér a hormonváltozásod.
nov. 1. 08:04
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Mosd meg naponta, mást nem tudsz tenni.
nov. 1. 08:21
 3/6 Noren1989 ***** válasza:

Ne nagyon simizd a hajad kézzel.

Illetve, hogy hordod? Be is izzadsz alkalomadtàn?

nov. 1. 10:37
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Én is gyorsan zsírosodó vagyok. Minden nap mosom mindenemet. Sajnos semmi más nem vált be. Férfi vagyok, szóval gondolhatod hogy mégdurvább a helyzet mert 8-10× annyi a tesztoszteron
nov. 1. 11:49
 5/6 997799 válasza:

Arcbőrödre használj tonicot ami inkább szárítja, használj zsíros bőrre valót,mosd meg esténként, reggelenként, használj maszkokat zsíros bőrre, ebből ne az olcsóbbik fajtákat. Ne használj nagyon krémeket, ez is zsirosítja kicsit az arcodat. A lényeg sokat mosd sima vizzel, semmi féle képpen se szappanossal, illetve tényleg a tonic nagyon sokat használ

A hajadat pedig ne nagyon vasald, ez is keltheti a zsiroa hatást, samponból is használj zsíros hajra valót, ebből ki kell rapasztalni melyik a jó. Próbáld tényleg kihuzni minél több napra a hajmosást, ha esetleg már zsíros csinálj kontyot, vagy fogd össze a hajad ne nagyon piszkáld a hajadat. A haj zsírosodására nyílván kihat az izzadtság is, szóval ha valami olyat csinálsz fogd össze a hajadat

nov. 3. 01:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Genetika, illetve hormonvizsgálat kellene. Arcra púder. Ha a tövét megemeled a hajadnak vasalással vagy szárítással, kevésbé fog zsírosodni. Cerave termékek jók arcra. Nekem 45 évesen is zsíros az arcom. Ilyen a típusa.
nov. 3. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!