Miért zsirosodik olyan gyorsan a hajam?
Tegnap este mostam ki de ma már a tövénél tiszta zsíros. Milyen sampont tudtok ajánlani? Ezt a sampont mondták hogy próbáljam ki. Vlk próbálta már? [link]
Vagy azért is zsírosodhat mert egy sampont huzamosabb ideig használok?
Milyen sűrűn mosod? Ha naponta, kétnaponta, ez a baj. Lemosod a természetes olajokat a hajadról, amit minél hamarabb akar pótolni a bőröd.
A legjobb az, amikor heti kb 1-2 hajmosás van(persze nem azt mondom hogy 1szer megmosod oszt sz@rd le, de sokaknak elegendő hetente mosni)
#6 egyáltalán nem vált be.
#5 igen úgy
Szia.
A hajápolás a jó minőségű samponoktól és balzsamoktól kezdődik. Jelenleg az Isana (Rossmann sajátmárka) hosszú hajra való sampont és balzsamot használom. Nekem beváltak. Olcsó, szilikonmentes. Érdemes odafigyelni, hogy lehetőleg minél kevesebb szilikon, alkohol legyen a samponokban, balzsamokban.
Ajánlott a hajvégápolók használata. Jelenleg az Elgon hajvégápoló fényszérumját használom. Nem nehezíti a hajat, elég egy pumpa egy-két napra.
Próbáld "tréningelni" a hajad. Ne mosd naponta, nem tesz jót a fejbőrnek, a hajhagymáknak sem. Próbáld meg 4-5 napig nem mosni, ezáltal a hajhagymákat nem "fosztod" meg a jótékony olajoktól.
A száraz samponokról nem rég tudtam meg, hogy nem akkor kell a hajadra fújni, amikor már zsíros, hanem előtte, hogy megakadályozd a zsírosodást. Még nem próbáltam, de hallottam jó tapasztalatokat erről. Valaki hintőporral helyettesíti, ezt sem tudom alátámasztani, hogy működik e.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!