Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, van valami praktike ez ellen?
Sampon a fejbörödre, 2x megmosni alaposan bemasszirozni, leöbliteni.
Balzsam csak a hajvegekre!! (ha a fejbörödre kerül szinten zsirosodik a hajtöved)
ha hajpakolast is hasznalsz, szinten csak a hajvegekre.
De az is lehet, megszokta a hajad az adott termekcsaladot. Probalj ki ujjat.
Illetve szarazsampon vagy hintöpor. A hintöpor felszivja a nedvesseget, ezaltal a hajmosast + 1-2 nappal eltolhatod.
Nálam tej és tojás intoleranciát mértek, emiatt minden tej- és tojás terméket elhagytam, még azt is, amiben valamiféle tej tojás származék van, pl. csoki, salátaöntet, hamburgerek, kávéporok.
A bőröm azóta sokkal kevésbé zsíros.
Régebben nekem is gyorsan zsírosodott a hajam aztán rajottem azert mert túl sűrűn mostam szóval ezen változtattam és rendbe jött.
Meg amugy halottam olyanról hogyha 2 hétig nem mosod meg a hajad a haj egy öntisztító folyamatba kezd.
De ha gyorsabb változásra vagysz akkor en azt ajánlom hogy legalább 3 napig ne moss hajat lehet hogy zsíros lesz de ki kell bírni és addig használj rá hintoport ami felszivja a zsírt vagy esetleg szárazsampont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!