Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljon magával egy 40...

Mit csináljon magával egy 40 éves férfi, aki csúnyán kopaszodik és őszül is?

Figyelt kérdés
Elég hülyén és csúnyán kopaszodom. A fejem búbján teljesen kikopott a haj, és a homlokom felől is ritkul. Ráadásul őszülök is rendesen.

okt. 31. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen. Ha a kérdező titkos vágya, hogy ujjal mutogatva nevessenek rajta, ahhoz egy paróka pont elegendő :)
nov. 1. 22:26
 12/12 Cubina ***** válasza:

Míg az ősz hajjal lehet sármos akárki, főleg ha van hozzá egy szép frizurája, addig sajnos a kopaszodás senkinek sem áll jól. Ezért húzzák le sokan tök kopaszra vagy tüskére, ami ugyan szintén nem szép és szinte senkinek nem áll jól, de egy fokkal jobb a kopaszodásnál. Szörnyű lehet ez a férfiaknak, el tudom képzelni, mit érezhettek. :( A nők is rémálomként élik meg a hajritkulást, pedig általában sokkal kisebb mértékű, mint a férfiaké.

Esetleg megpróbálkozhatnál a hajbeültetéssel, nagyon sok férfinek megváltozik utána az élete és legalább 20 évvel fiatalabbnak látszanak a beültetés után. Visszakapják az életkedvüket és az önbizalmukat.

Ismert emberek között ott van például Tekknő Miki, nagyon erősen kopaszodott már elég fiatalon és a hajbeültetés után azonnal letagadhatott egy 20-ast, teljesen megváltozott a kinézete, az összkép.

Ha én kopaszodnék, biztos hogy nem tudnék beletörődni, kipróbálnék minden lehetséges megoldást, mert a tök kopasz fejtől hányingerem van és olyan férfivel sem tudnék együtt lenni, aki tar kopasz, engem taszít nagyon.

Viszont van sok olyan nő, akiket nem zavar se a kopaszodás, se a tök kopasz fej, sőt egyesek még szexinek is tartják.

Szóval neked kell eldöntened, hogy belenyugszol-e a kopaszságba és boldog leszel úgy is, vagy pedig a végsőkig harcolsz a hajadért. :)

nov. 3. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!