Akik jobban ertenek hozzá vagy használják ezeket a termékeket,melyik érné meg jobban?
Sajnos mindkettő terméket nem tudom megengedni magamnak most.
Szeretném helyre hozni a hajamat ami szokitve,festve volt..
Van mar egy jo hajapolasi rutinom,most viszont kineztem a K18-as hajmaszkot es a vita collagent
Szerintetek hajnovesztes celjabol melyik termek eri meg jobban?
A hajnovesztesre egyedüli praktika a türelem.
Ezek kívül egy jó étrend is sokat tud segíteni. Ha tápanyag hiányos van, akkor kevésbé fog a hajad is nőni. Egy egyszerű multivitamin se árt. A plusz kollagén hát határeset, van aki esküszik rá, de a szervezet lebontja aminosavakra és oda fog beépülni, ahová nagyobb szükség van. A bőr-haj lesz az utolsó, ahová be fog épülni.
Termékekből nem írtad, hogy miket használsz jelenleg, de a k18-at mosás után törülközőszaraz hajra kell kenni 4 percig kell rajta lenni és utána jöhet a balzsam és a többi termék. És kúra szerűen javasolják a használatát.
Ha nagyon rossz állapotban van a hajad(már nyúlik és szét van toredezve) azt jobb levágni, mert már úgyis menthetetlen.
Ha csak egy szerkezetjavitót szeretnél venni, akkor inkább legyen a k18. Vagy az olaplex 3-asa.
Ezek mind rendben vannak.
Etrend es vitaminok is.
(Sportolo vagyok),viszont kollagent nem szedek
A vitmedicalt ajanlottak kifejezetten hajnovesztesre ezert gondoltam ra.
A hajam pedig nincs rossz allapotban,a vegei kicsit szarazabbak,illetve eleg szoszos a felulete,de azt novemberben a fodraszom helyre rakja egy egeszsegugyi vagassal es kezelessel,viszont a k18 repair hajmaszkrol mindenki odakat zeng
Nem tudom hogy azzal jarnek jobban vagy egy jo kollagennel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!