Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akik jobban ertenek hozzá...

Akik jobban ertenek hozzá vagy használják ezeket a termékeket,melyik érné meg jobban?

Figyelt kérdés

Sajnos mindkettő terméket nem tudom megengedni magamnak most.

Szeretném helyre hozni a hajamat ami szokitve,festve volt..

Van mar egy jo hajapolasi rutinom,most viszont kineztem a K18-as hajmaszkot es a vita collagent

Szerintetek hajnovesztes celjabol melyik termek eri meg jobban?

okt. 13. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:

A hajnovesztesre egyedüli praktika a türelem.

Ezek kívül egy jó étrend is sokat tud segíteni. Ha tápanyag hiányos van, akkor kevésbé fog a hajad is nőni. Egy egyszerű multivitamin se árt. A plusz kollagén hát határeset, van aki esküszik rá, de a szervezet lebontja aminosavakra és oda fog beépülni, ahová nagyobb szükség van. A bőr-haj lesz az utolsó, ahová be fog épülni.

Termékekből nem írtad, hogy miket használsz jelenleg, de a k18-at mosás után törülközőszaraz hajra kell kenni 4 percig kell rajta lenni és utána jöhet a balzsam és a többi termék. És kúra szerűen javasolják a használatát.

Ha nagyon rossz állapotban van a hajad(már nyúlik és szét van toredezve) azt jobb levágni, mert már úgyis menthetetlen.

Ha csak egy szerkezetjavitót szeretnél venni, akkor inkább legyen a k18. Vagy az olaplex 3-asa.

okt. 14. 09:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezek mind rendben vannak.

Etrend es vitaminok is.

(Sportolo vagyok),viszont kollagent nem szedek

A vitmedicalt ajanlottak kifejezetten hajnovesztesre ezert gondoltam ra.

A hajam pedig nincs rossz allapotban,a vegei kicsit szarazabbak,illetve eleg szoszos a felulete,de azt novemberben a fodraszom helyre rakja egy egeszsegugyi vagassal es kezelessel,viszont a k18 repair hajmaszkrol mindenki odakat zeng

Nem tudom hogy azzal jarnek jobban vagy egy jo kollagennel.

okt. 14. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!