Mi a véleményetek azokról az orvosokról, akik azt mondjak, hogy nem szabad (sőt kifejezetten egészségtelen) szörteleníteni, mert hogy nem hiába van ott a szőr, ezért legyen mindenki bozontos mindenhol?
Nem teljesen értek egyet, mert több megoldás is van a nem teljesen természetes ugyanakkor még egészségesre.
Veled viszont annyira sem értek egyet.
"Azért az durva, hogy ennyien állnak ki az ilyen orvosok mellett, vagy ez a direkt azért állunk ki mellettük, mert én azt mondom? "
Azt kéne már felfogni, hogy az orvostudomány álláspontja nem fog változni attól, mert te itt csinálod a hisztit.
Most megint az van, hogy összemosnak teljesen eltérő fogalmakat.
A szőrtelenség, mint állapot nem ugyanaz mint a borotválás, mint egy szőrtelenítési módszer.
Ha a szőrtelenség káros lenne, a gyerekek tömegével betegednének meg ezzel összefüggő betegségekben. Szerintem elég könnyen belátható hogy a szőr mennyiségének semmi köze az emberi egészséghez.
A borotválás, mint módszer viszont tényleg lehet káros. Irritáció, gyulladás, szőrbenövés stb. A baktériumok könnyen bejutnak a bőrbe a penge okozta apró sérülések helyén.
Egyébként szerintem sem jó a borotválás, mint módszer, az én bőröm sem bírja. Lézeres kezelésen voltam, a bőröm egészséges állapotban van és mégis szőrtelen vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!