Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az orvosokról, akik azt mondjak, hogy nem szabad (sőt kifejezetten egészségtelen) szörteleníteni, mert hogy nem hiába van ott a szőr, ezért legyen mindenki bozontos mindenhol?

Figyelt kérdés
Konkrétan egy ilyen bejegyzésbe futottam bele a Facebookon, egy természetgyógyász és valamilyen fajta doktori címet viselő úriember írta le híveinek, akik persze kitörő örömükben szinte táncot lejtettek a kommentfalon, hogy nem kell borotválni végre a nunit meg a kukit… Na most nektek mi a véleményetek erről a dologról? Mert szerintem baromi igénytelen és gusztustalan aki nem borotválkozik alul, illetve a hóna alatt! főleg a hóna alatt, mert az még büdös is!
tegnapelőtt 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én lennék a legboldogabb, ha lenne egy olyan társadalmi megegyezés, hogy mostantól sehol nem szőrtelenítünk, mert már nagyon elegem van belőle. De azzal se értek egyet, hogy azért kell a szőr, mert így egészséges. Szerintem meg higiénikusabb ha nincs. Vécézés után sem tud megtapadni a szőrszálakon a baci, nem véletlenül büdösebb az ember (akár alul, akár hónalj részen) ha meghagyja ott a szőrt. Könnyebb tisztán tartani a területet szőr nélkül. És gondoljatok bele, régen az ember őse sokkal szőrösebb volt, most meg már ruhát hordunk és kiritkult a szőrzetünk, de ami maradt arra igazából semmi szükségünk.
tegnap 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

"Vécézés után sem tud megtapadni a szőrszálakon a baci"

a szőrszálakon valóban nem, helyette közvetlenül a bőrödön tapad meg.

ma 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ha a szőrtelenség káros lenne, a gyerekek tömegével betegednének meg ezzel összefüggő betegségekben. Szerintem elég könnyen belátható hogy a szőr mennyiségének semmi köze az emberi egészséghez."

Szőrtelen nemi szervek esetén nagyobb a kockázata a nemi érintkezés útján átadott betegségeknek. Azok meg általában nem érintik a gyerekeket.

ma 11:08
 14/14 anonim ***** válasza:

A szőr semmilyen fizikai akadályt nem képez a baktériumok számára, sőt épp ellenkezőleg egy szép nagy felület, ahol boldogan élhetnek.

Aki ebben kételkedik, kezdjen el hangyákat szedni vasvillával és megérti.

Vagy tapossa bele a csokit a nappali szőnyegébe, aztán nézze meg mennyi idő kitakarítani belőle onnan, illetve feltörölni a konyhakövet.

De most komolyan, ti hány évesek vagytok? 16?

ma 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!