1/8 anonim válasza:
Sampon, balzsam.
Ha uszodában mosom akkor olaj a végekre
2/8 anonim válasza:
Amíg a hajfesték benne volt a hajamba, hajmosás után balzsamot használtam. Most, hogy végre teljesen kikopott, már nem használom a balzsamot, mert anélkül is puha és fényes.
3/8 anonim válasza:
(Hogy jön ide a laparoszkópia??)
Gubancolódós göndör hajam van, úgyhogy a balzsam után leave-in, göndörítő krém és hajhab következik.
4/8 anonim válasza:
Samponozom 2x. Utána balzsam vagy maszk.
Hajszárítás után hajvégápoló olaj.
Derékig érő hajam van. Sok mindent nem szeretek használni, meg nekem nem is szükséges.
5/8 anonim válasza:
Balzsam, de még nem találtam újra megfelelőt, borzalmasan kócos lesz a jelenlegi termékeimtől. Amit szerettem meg már nem árulják.
6/8 Metionin válasza:
Balzsamot, törölközőszáraz hajra ápoló/hővédő sprayt, teljesen szárazon pedig olaj a végekre. Nagyon hosszú a hajam és alapból száraz, ezt mind felszívja.
7/8 anonim válasza:
Maga a mosásnál sampon, majd balzsam, utána van amikor hajmaszk.
Utána van amikor megy rá kifésülő spray, de általában hajápoló tej és hajolajat szoktam.
8/8 anonim válasza:
Sampon, hajpakolás vagy balzsam, olaj, ez utóbbit majdnem minden nap kenek a hajvégekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!