Van, aki hosszúhajúként nem jár fodrászhoz?
A végéből otthon vág, maga befesti, stb.
Miért nem jársz? Drága? Nincs értelme?
Csak akkor megyek, mikor valami frizurát szeretnék, amit én nem tudok megcsinálni.
Amíg anya élt, a hajvégeimet ő vágta, halála után apa vágta egy ideig, most párom már jó pár éve.
Festeni még nem kell a hajamat, de meg fogom majd tanulni.
Most miért nem járok? Mert nem látom az értelmét.
Egy fillert se akarok fizetni. Nem akarok alkslmazkodni az idoponttal. Nem akarok butasagokrol valo beszelgeteseket vegighallgatni.
Nem kockaztatom,h masszinu lesz a hajam.
Egyszer voltam fodrásznál, pont, mikor nagyon rövidet akartam, és nem mertem saját magam. A hosszúból könnyebb vágni, festeni sem nagy cucc.
Ahogy hallom barátnőktől, hogy többet vágnak le, mint amennyit mondasz, illetve engem is kértek már meg, hogy igazítsam meg, amit a fodrász (30 ezrekért) elrontott, nekem nem érné meg.
Amúgy pont most tervezem befesteni a tövem, és amit a 2-es is írt, nem lenne nekem észszerű erre külön időt szánni, elmenni, ülni, hallgatni valakit, mikor felkenem magamnak, közben podcastet vagy zenét hallgatok, és megcsinálhatom éjfélkor is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!