Van, aki hosszúhajúként nem jár fodrászhoz?
A végéből otthon vág, maga befesti, stb.
Miért nem jársz? Drága? Nincs értelme?
Én a szociális fobiam miatt nem járok
Illetve egy ideig jártam de borzalmas volt, felhívni majd elmenni, majd ott ülni
Mintha kínozna valaki...
szóval azóta vagy hagyom nagyon hosszúra megnőni vagy itthon vágom magamnak
Ami amúgy élet szar szokott lenni
Nem jártam, mert a hajam hosszú és nagyon hullámos is, általában csak elrontották. Kiszárították a hullámokat, és olyan hajat vágtak, ami egyenesen jó, de mihelyt visszahullámosodik a hajam, már nem szép. Vagy kiritkították, ami az ilyen hajon szintén kész csapás. Mivel a hullámok és a hossz miatt nem látszik, ha nem sikerül teljesen szabályosra a vágás, általában megcsinálom inkább magamnak, és jobban is szokott sikerülni, mint amit egyik-másik fodrász elkövetett.
Nemrég viszont elmentem egy fodrászhoz, aki kifejezetten hullámos és göndör hajak vágásához ért. Jobb volt, mint a többi, de nem hiszem, hogy rendszert csinálok belőle, mert azért csodaszámba nem megy a változás, és elég sok ezrest otthagytam ahhoz képest, hogy itthon ingyen van az az egy óra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!