Lanyok nektek is van ilyen? Ha igen mit használtak erre
Figyelt kérdés
Tehát a kérdésem az lenne,fura lesz és nem tudom hogy van e olyan akinek hasonló próblemaja van! Tehát nem tudom miért de mindenhol van szőrzetem,ahol van a vaginám akörül így belül tehát van a nemiszervem és a juk fele bent vannak szorzeteim ,nemtudom hogyan szedjem ki,valamit kérlek ajánlatok mit tegyek mert nagyon Zavar#Borotvakozasss
tegnap 23:22
1/5 A kérdező kommentje:
Hozza teszem,neharahudjatok hogy így fogalmazok de nemtudom szebben,a segglyukam körül is van!
tegnap 23:28
2/5 anonim válasza:
Van, nem foglalkozom vele, mivel a szőr természetes.
3/5 anonim válasza:
Amikor borotválom,olyankor az egyik kezemmel széthúzom,vagy kihúzom azt az oldali nagyajkat és úgy borotválom le,majd a másikat.A fenekemet meg úgy szoktam,hogy lehajlok,vagy egyik lábam felteszem a kád szélére.Am csak ritkán szedem le.
4/5 anonim válasza:
Én 3 hetente járok kozmetikushoz gyantáztatni. Puncim és popsim is szép simára leszedi.
5/5 anonim válasza:
Előrehajolsz, széthúzod egyik kezeddel a másikkal lassan megborotválod a fenékvágatot. Nem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!