Most hogy szinte az összes 'filter' faceappon fizetős lett milyen alkalmazást használnak majd azok a lányok akik használták? És nem szeretnének elofizetni rá.
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 15:02
1/3 anonim válasza:
Miért szeretnél filtert használni? Miért nem tudod elfogadni magad? Miért jó, ha vadidegenek másnak látnak, mint amilyen valójában vagy, az ismerőseid pedig nem értik miért akarod másnak láttatni magad?
2/3 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam olyan filtert rá rakni mint egyesek. Több szempontból elég hasznos tud lenni. Például nem vasalom a hajam és ha azt szeretném hogy egyenes legyen a hajam a képen akkor csak egy gomb nyomás és tök természetes. Meg nem szoktam sminkelni mert nem bírja a szemem. De olyan jó sminkeket is lehet amitől nem olyan a szád mint a kacsa segge. Úgyhogy jó ez az alkalmazás csak tudni kell nem túltolni. Például nagyon sokszor karikás a szemem és azt is el lehet tüntetni. Nem szívesen alapozóznák meg ilyenek.
2023. júl. 31. 19:46
3/3 anonim válasza:
Aha,csak nem tűnt még fel,hogy nem tudod olyan tökéletesre sminkelni magad,mint ezek a filterek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!