Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Milyen kisebb professzionális...

Milyen kisebb professzionális (nem fizetős) ügynökségek vannak?

Figyelt kérdés

Sajnos már sok elutasított, volt aki be is hívott de csak aztán mondtak, hogy ,,nem az én karakterem keresik".

Elolvastam minden kérdést erről itt a gyiken és amiket említettek, fő ügynökségek mind megvoltak... FACE, VM, VISAGE, ATTRACTIVE, ICON, CRISP, OMG... hova jelentkezhetek még? a unique models megbízható? highlight?

2021. febr. 9. 10:45
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és ezekhet nem egyszerre jelentkeztem, hanem kb egy év leforgása alatt..
2021. febr. 9. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha mindenhonnan elutasitottak, akkor lehet nem kene ezt eroltetni. valaki nem modellnek valo es kesz, fogadd el.
2021. febr. 9. 11:05
 3/8 A kérdező kommentje:
De magas vagyok, pont az idealis es a mereteim is megfelelőek. Nem topmodell akarok lenni hanem pl ilyen lookbookokat fotozni vagy showroomokaf... nagyon utana olvastam es ezekre alkalmas lehetnék. Van egy modell ismerosom o is azt mondta próbáljam meg
2021. febr. 9. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

rengeteg magas, vekony lany van es rengetegen akarnak modellkedni. az a helyzet, h tulkinalat van es sz ugynoksegeknek boven van mibol valogatni, tehat megtehetik, hogy a kozepszerueket kiszorjak, mert van boven eleg nem kozepszeru.

ezen kivul a kulso is csak az egyik dolog, kell hozza onbizalom, pozolas, magabiztos kamera elotti mozgas stb stb. hany eves vagy? az is lehet, h mar ‘tulkoros’ vagy ehhez.

2021. febr. 9. 12:28
 5/8 A kérdező kommentje:
20 vagyok, es magabiztos kulonben nem probalkoznek ennyire:D gondolom az arcom nem eleh szep:(
2021. febr. 9. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
hat az a baj, 20 evesen mar kicsit tulkoros vagy ehhez. rengeteg 16 koruli lany probalkozik, sajnos inkabb foglalkoznak veluk, mert bennuk meg tobb a potencial.
2021. febr. 9. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen kicsit túlkoros. A másik, pont hogy inkább kicsit érdekes, vagy középszerű, semmilyen arcot keresnek, mert abból hoz ki a sminkes többfélét. Modellnek nem kell szépnek lennie a hétköznapi életben.
2021. febr. 10. 14:03
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó, nezd meg az ugynoksegek honlapját, azok a lanyok minden csak nem atlagos, kozepszeruek...

Csak azokat amiket pont irtam [link] vagy ezt..

2021. febr. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!