Akinek műkörme van, mennyi idő után kezd töredezni?
Figyelt kérdés
Pár hónapja újra műköröm van, két hetet sem bírnak. 4 5 nap után mutatóujjakon fellevegősödik, 10 napra rá leválik, letörik. Házimunkát csinálok, mint más nő, mosogatás, hajtogatás, bevásárlás, gyermekem öltöztetése és szellemi munkát végzek. Keressek más műkörmöst? 9000 ezer forintért nem 10 nap után letört körmökkel kellene járnom. Semmi extra igényem nincs, francia S méretű zselés köröm van mindig. 2 hetet várhatok a következő töltéssel. Igénytelen így letört körmökkel egy női kéz. Ha nem is négy hetet, de szerintem 20 napot bírnia kellene.tegnap 22:48
1/3 NemFogodKitalálni válasza:
Vagy nem jól dolgozik, vagy az anyag amivel dolgozik az nem megfelelő neked.
3/3 anonim válasza:
Nem kezd töredezni. És én magamnak csinálom. Valamit rosszul csinál, akihez jársz.
A tesómnak is én csinálom, neki hosszú oválisat szoktam, és 4 hét után szokott törni, amikor már nagyon le van nőve és feszeget az adott ujjával valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!