Férfi hajfestést hogy ítélitek meg?
Figyelt kérdés
Egy "sima" szőkítés lenne hamvasabb ezüstösre, mi a véleményetek arról h férfiként befestetném? Főleg női válaszok érdekelnek.okt. 2. 21:58
1/19 anonim válasza:
Nyudodtan..
Elég sok férfi festeti a haját, én semmi kivetni valót nem látok benne.
2/19 Katona Dius válasza:
Ismerek olyat, aki az eredeti színére festeti, mert zavarja, hogy őszül. Illetve van olyan férfi barátom (36 éves), aki melíroztatja a haját. Én nem látok benne kivetni valót, Mindenki úgy néz ki, ahogy akar. Engem az se zavarna, ha a körmét festené.
3/19 anonim válasza:
Felőlem egy idegen fesse nyugodtan, de a páromon nem tetszene. Őszüljön meg büszkén, ne takargassa.
4/19 A kérdező kommentje:
Nem őszülés miatt, kiszőkítettném szürkés/hamvasra
okt. 2. 22:15
5/19 Katona Dius válasza:
Ha nem áll idétlenül (láttam már olyan pasit, akinek nagyon nem állt jól), akkor nem hiszem, hogy gond lenne vele. Egy barátom is szőkíti, hamvasíttatja. Neki speciel jól áll. De őt igazából 15 éve így ismerem, szóval lehet csak a megszokás beszél belőlem :D
6/19 anonim válasza:
Nekem férfiakon a szőkített haj egyáltalán nem jön be, de ha te úgy éreznéd jól magad, akkor hajrá.
7/19 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy a fodrászcsajszi nem idétlenre festi majd :)
okt. 2. 22:22
8/19 anonim válasza:
Amit a természet elb.szott, azt a modern technológia megoldja. Legalábbis én így vagyok a saját, eredeti hajszínemmel.
És nincs semmi olyan, amit megtehet egy nő, de egy férfi nem, vagy amit megtehet egy férfi, de egy nő nem.
9/19 Metionin válasza:
Magánügy, mindenki azt csinál a hajával amit akar, nemtől függetlenül. Ha tetszik, csináld.
10/19 anonim válasza:
Semmikepp. Sötétbarna vagy fekete legyen . A szőke csúnya es nem csillog rajta a feny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!