Más lányok is minden reggel szőrtelenítenek?
Annyira "utálom", hogy ilyen a bőröm. Én nem tudok csak úgy felkelni és kilépni az utcára nyáron, mert fél-egy nap alatt is annyira borostás vagyok, hogy nagyon látszik és szúr is, muszáj leszednem.
De amikor mondjuk van valakim, akkor is baromira zavar, hogy igazából napi 2x kell csinálnom, hogy ha tényleg szép sima bőrt szeretnék...
De amikor meg az utcán figyelem, az összes lánynak tökéletesen sima, puha lábszára van, és nem értem, hogy hogy? Ők is minden nap szedik? Meg akik gyantáznak, azok akkor 1-2 hétig hosszú nadrágban járnak?
Bocsi, ha fura kérdés, csak tényleg úgy érzem, hogy csak nekem kell ennyit kínlódni vele örökké:((
Dehogy. Minimalisan borostás. El kell fogadni és megszokni. Kb 4 naponta húzom le.
És messziről ez nem látszik
A hónaljam minden nap borotválom, a vádlim pedig utcára lépés előtt. Amikor nincs időm szőrteleníteni, hosszú nadrágot/hosszú ujjú pólót veszek fel.
Viszont ebből az egészből annyira elegem lett, hogy most kifizettem egy 9 alkalmas lézeres szőrtelenítést (hónalj+intim), hogy ne kelljen ezzel szenvedni.
A lányok, akiket ismerek mind máshogy oldják meg, általában vagy ipl vagy borotva, nyáron minden nap.
Na pont ezért a borotva a legrosszabb választás.
Gyanta, epilátor, ipl.
Én pl. heti 1x gyantázok (max 20 perc), így mindig tökéletesen sima a lábam, a hónaljam megcsináltam ipl-lel, így azzal egyáltalán nincs gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!