Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Más lányok is minden reggel...

Más lányok is minden reggel szőrtelenítenek?

Figyelt kérdés

Annyira "utálom", hogy ilyen a bőröm. Én nem tudok csak úgy felkelni és kilépni az utcára nyáron, mert fél-egy nap alatt is annyira borostás vagyok, hogy nagyon látszik és szúr is, muszáj leszednem.

De amikor mondjuk van valakim, akkor is baromira zavar, hogy igazából napi 2x kell csinálnom, hogy ha tényleg szép sima bőrt szeretnék...

De amikor meg az utcán figyelem, az összes lánynak tökéletesen sima, puha lábszára van, és nem értem, hogy hogy? Ők is minden nap szedik? Meg akik gyantáznak, azok akkor 1-2 hétig hosszú nadrágban járnak?

Bocsi, ha fura kérdés, csak tényleg úgy érzem, hogy csak nekem kell ennyit kínlódni vele örökké:((

szept. 10. 22:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én régen epiláltam, most pedig IPL gépet használok, és borotválkozom ha szükséges. Csak maga a sima borotválkozás nálam is max. 1-2 napig sima, aztán ennyi volt.
szept. 11. 11:11
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

Az én bőröm abszolút frissen borotválva is borostás, rááadásul olyan vékony, hogy a szálak bőr alatti maradéka is átlátszik rajta (és az üres tüszők is). Rég úgy döntöttem, hogy leszarom és feladom, úgysem látja senki, ezért a lábaimon csak kéthetente megyek át. Rövidnadrágot csak házon belül hordok, az utcára kizárólag hosszú farmerben lépek ki 40 fokban is.

Régebben epiláltam, de annak a hatása sem tartott ki két-három napnál tovább, és minden egyes szőrtüszőm állandóan gyulladt volt tőle. A gyanta kevésbé irritál, de az sem tartós. IPL gépre nincs pénzem, lézerre pláne nincs, és egyébként sem vetkőznék le senki előtt bundám teljes pompájában még akkor sem, ha az illető fizetne nekem. Előbb venném meg a szükséges felszerelést és tanulnám ki a használatát.

szept. 11. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!