Lányok! Bejön nektek egy fiún a mindenhol 2-3-5 millis egy hosszra lenyírt haj egy fiún?
Figyelt kérdés
Ilyen:
Én nemrég elgondolkodtam rajta, hogy bedobjak egy ilyet, mert láttam egy filmben egy velem hasonló korú srácot és neki szerintem nagyon jól állt, meg úgyis meleg van még elég hosszú ideig, plusz jövőre szeretnék még többet rendszeresen sportolni és emellett még elég sok elfoglaltságom van délután is, így fontos, hogy egész nap jól álljon. Szerintem van benne valami férfias, valami szexi, valami menő. Lehet, hogy azért, mert kicsit katonás vagy más férfias dologhoz kötöm, de nem biztos.
Ti mit gondoltok az ilyenről? Vonzó vagy inkább nagyon semmilyen és taszító?
aug. 27. 09:46
11/12 A kérdező kommentje:
Illetve bárkinek küldhetek, aki ír...
aug. 28. 05:24
12/12 anonim válasza:
Szia. Ha úgy gondolod, hogy jól állna vágasd le! Szerintem csak nagyon kevés olyan ember van akinek jól állna ez a haj. De ha hozzád illik akkor viszont jól tud kinézni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!