Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Szerintetek melyik haj áll a legjobban egy fiún? Nagyon rövid buzz cut, a felül kb. 10 cm hosszú vagy a mindenhol hosszabb?
Általánosságban mit gondoltok?
És kifejezetten az én esetemben mit? Ti melyiket kedvelnétek jobban? Írjatok privát üzenetet vagy válaszoljatok a kérdésre, és akkor küldök magamról képet.
Nekem a buzz cut nem jön be, inkább az általánosságban hosszabb hajat kedvelem.
18/L
Mindenhol hosszabb haj (azt imádom), a buzzcut kimondottan viccesen tud kinézni néha :)
16/l
Oldalt rövid, felül hosszabb hajjal nem tudsz mellényúlni. Még nem találkoztam olyan lánnyal, aki erre azt mondta volna, hogy taszítja. Ellenben a nagyon rövid és a nagyon hosszúra bőven lehet találni olyan lányokat, akik utálják. Szóval a középúttal mindig jól jársz.
Pl.: [link]
Mostanában az ilyenek menők, de ez se áll mindenkinek jól, ahogy a buzz cut is valakinek nagyon jól áll valakinek nagyon nem. Látatlanban ugyebár nem tudjuk ezt elmondani, de én a linkelthez hasonlót ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!