Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Bejön nektek egy fiún...

Lányok! Bejön nektek egy fiún a mindenhol 2-3-5 millis egy hosszra lenyírt haj egy fiún?

Figyelt kérdés

Ilyen:

[link]

[link]

[link]

Én nemrég elgondolkodtam rajta, hogy bedobjak egy ilyet, mert láttam egy filmben egy velem hasonló korú srácot és neki szerintem nagyon jól állt, meg úgyis meleg van még elég hosszú ideig, plusz jövőre szeretnék még többet rendszeresen sportolni és emellett még elég sok elfoglaltságom van délután is, így fontos, hogy egész nap jól álljon. Szerintem van benne valami férfias, valami szexi, valami menő. Lehet, hogy azért, mert kicsit katonás vagy más férfias dologhoz kötöm, de nem biztos.

Ti mit gondoltok az ilyenről? Vonzó vagy inkább nagyon semmilyen és taszító?

aug. 27. 09:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Sokaknak ilyen a haja, így fel sem tűnik.
aug. 27. 09:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja, és amúgy szép arcom van a legtöbb lány szerint, illetve mandulavágású szemeim vannak, arányos a fejformám, az orrom és nincsenek elálló füleim, meg néhány lány az ajkamért volt oda.
aug. 27. 09:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Szóval elálló fülek kizárva. XD
aug. 27. 09:50
 4/12 A kérdező kommentje:

#1.

Akkor teljesen jó ez is?

aug. 27. 09:50
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ez gáz haj. A 2000-es években volt menő ez a tüsihaj, mindenkinek akinek ilyen van, olyan “golyófeje” van tőle. Legalább akkor csak oldalt nyírd le, fent maradjon hosszabb.
aug. 27. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Nem. Olyan mintha beteg lenne, azért borotválták le.

Amúgy sokaknak ilyen. Gondolom megspórolják a fodrászt és letúrják otthon

aug. 27. 10:24
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem gyakran látok olyat, akinek jól áll, de olyankor tetszik

Mindenesetre alapvetően jobb szeretem a hosszabb hajat

aug. 27. 10:39
 8/12 anonim válasza:
81%

Így látatlanban nem lehet erről véleményt mondani.

Mindenkinek más áll jól.

aug. 27. 12:18
 9/12 anonim ***** válasza:
20%
szerintem igénytelenül néz ki, nagyon ritkán illik valakihez. errefelé csak lsutaságból nyírnak maguknak vagy nyiratnak ilyent a pasik
aug. 27. 12:19
 10/12 A kérdező kommentje:

#7.

#8.

Lányok! Ha gondoljátok küldhetek képet privátban. Írjatok rám privátban és írjátok le, hogy hány évesek vagytok!

aug. 28. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!