Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hülyének néznek, ha...

Nagyon hülyének néznek, ha alapozóban megyek strandra? Vagy inkább ne menjek el?

Figyelt kérdés

Problémás a bőröm, így az nem opció, hogy nem kenek fel. Sajnos nagyon külső orientált vagyok, és a bőrömet leszámítva eléggé csinibaba típus is, így nem szeretnék foltos, pattanásos arccal mutatkozni.

Tehát 2 opció van. Vagy lemondom a strandot, vagy alapozóban megyek.

Napozni nem fogok, tudom, hogy káros a bőrnek, pláne alapozóban. Víz alá sem megyek, hogy leázzon. Így is gáz lenne?

aug. 27. 07:53
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Nem látszik, de ha netán valami miatt elkenődne az látszana.
aug. 27. 23:30
 42/50 A kérdező kommentje:
Amúgy holnap megyek, szerintem sminkben elmegyek csak extrán púderozok.
aug. 27. 23:30
 43/50 anonim ***** válasza:

"Majd ha téged is elkap egy kis homronális felborulás, nehogy rinyálj. 🤷🏼‍♀️"

Pszichológushoz még mindig nem ártana elmenned. Nemcsak önértékelési problémád van, hanem még rosszindulatú is vagy.

Komolyan kérdezem, megnézted valaha a termékeid összetevőit és utána olvastál, hogy mi mit jelent? Honnan tudod, hogy valóban jót teszel azzal, hogy ennyi mindent magadra kensz? Mi van, ha pont azért tart hónapokig a lila foltok gyógyulása, mert ezeket a termékeket használod, amik lassítják a gyógyulási folyamatot?

A viselkedésed pedig nagyon gyerekes. Főleg úgy, hogy próbálsz rám kontrázni, hogy te meg csak 15-nek nézel ki. Matematikailag mind a ketten kb. 10 évvel fiatalabbnak nézünk ki a korunknál. Ez se jött be neked.

Plusz, iszol napi minimum két liter vizet? Egészséges, vitamindús étkezést folytatsz és kerülöd az egészségtelen dolgokat? Ugye nincs káros szenvedélyed?

A bőr regenerálódása belülről indul, nem kívülről.

aug. 28. 05:29
 44/50 A kérdező kommentje:
Te beteg vagy, semmi kontrázás nem volt, hanem az igazság, amivel megcáfoltam, hogy szerinted “ártanak” a krémek.
aug. 28. 06:36
 45/50 anonim ***** válasza:
Elég nagy parázs vita alakult ki..teljesen értelmetlenül.
aug. 28. 06:56
 46/50 anonim ***** válasza:

Nem érted a lényeget, nembaj. Szenvedj csak hónapokat, ezt érdemled. Meg se próbáld elhagyni, amiket használsz, vagy natúr termékekre cserélni. Honnan tudod, hogy használnak? Miért vagy foltos hónapokon keresztül? Hisz te állítólag mindent megteszek a gyógyulásod érdekében. De mi van, ha tévedsz? És nem jó az a módszer, amiben meg vagy győződve, hogy jó?

A gyengébbek kedvéért egy példa: tél van, de te körömcipőben akarsz eljutni A-ból B-be. El fogsz jutni, igaz, de hosszabb ideig fog tartani, mintha az időjárásnak megfelelő cipőben tennéd meg ugyanazt a távot, rövidebb ideig.

Meg se próbálj változzni, maradj hónapokig foltos. Ha élvezed, hajrá. Ha már meguntad a szenvedést, akkor keress új módszert, ami hatásosabb.

aug. 28. 07:24
 47/50 A kérdező kommentje:

#46 és mi van, ha te tévedsz a fényvédő nélküliséggel?

Bizonyított, hogy rohadt káros védtelennek hagyni a bőrödet, de majd rájössz.

Mellesleg tudom, hogy nem ártanak a termékek, mert amíg nem használtam semmit, addig sem javultak hamarabb a foltok.

Elsődlegesen nem is rájuk használom, hanem anti-aging bőrápolást próbálok összehozni.

aug. 28. 07:51
 48/50 anonim ***** válasza:

A kérdés rólad szól, úgyhogy az én rutinomat nem kell idehoznod, hogy valamiben fogást találj, mert az egód nem képes belátni, hogy nem feltétlen jó az, amit csinálsz, különben a foltok eltűnnének pár nap alatt.

De mivel nem válaszoltál a kérdéseimre, akkor ebből következik, hogy számodta ismeretlen az egészséges életmód, káros szenvedéllyel élsz, nem iszol megfelelő mennyiségű vizet se. Akkor még ne csodálkozz azon, ha hónapikig foltos vagy, mert N fordítasz kellő figyelmet a belső szépségedre. A külső nem minden, gondolom ezt már hallottad, foltoska.

aug. 28. 09:57
 49/50 A kérdező kommentje:

Jól van, feltételezz csak ilyeneket.

Egyébként de, eleget iszok, aerobikozok (popsimon diot lehet törni), jól étkezem, nem dohányzok, nem alkoholizálok, nem drogozok, figyelek magamra.

aug. 28. 16:54
 50/50 anonim ***** válasza:
Akkor rossz a rutinod, ennyi, ezt már más is írta. Egy sebnek pár nap, max egy hét alatt be kell gyógyulnia. Az, hogy nem gyógyul, annak meg semmi köze annak, hogy állítólag hormonproblémás vagy.
aug. 28. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!