Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hülyének néznek, ha...

Nagyon hülyének néznek, ha alapozóban megyek strandra? Vagy inkább ne menjek el?

Figyelt kérdés

Problémás a bőröm, így az nem opció, hogy nem kenek fel. Sajnos nagyon külső orientált vagyok, és a bőrömet leszámítva eléggé csinibaba típus is, így nem szeretnék foltos, pattanásos arccal mutatkozni.

Tehát 2 opció van. Vagy lemondom a strandot, vagy alapozóban megyek.

Napozni nem fogok, tudom, hogy káros a bőrnek, pláne alapozóban. Víz alá sem megyek, hogy leázzon. Így is gáz lenne?

aug. 27. 07:53
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

“ Ha folt marad utána, akkor a rutinodban a fényvédelem nem jó. Hogyan használod, mennyit, újrakened-e.”

Nem marad ott, csak lassan halványul.

A rutinom egyébként 50+-os fényvédőt tartalmaz, minden nap kenem.

Reggel lemosózok, c vitamin, hidratáló, fényvédő.

Este dupla tisztítás, azelainsav, éjszakai krém.

Ez így amúgy nem jó?

+heti 1x hámlasztok, kivétel ez a nyári időszak.

“ Tág pórusok, mitesszerek, havi 1-2 pattanás is van, nem csak a simán kinyomható, hanem a gyulladt típus, világos bőrű vagyok, szeplőre, foltokra hajlamos. Ezek mellett lassan 40 éves vagyok. Mégis gyönyörű smink nélkül is”

Ha tág pórusú és gyulladt, akkor hogyan szép smink nélkül? 😅

Vagy régen pattanásos voltál, most meg már nem?

Akkor az leginkább az idő múlásának tudható be.

“Csinibaba típusként fura, hogy ezeket nem tudod és nem figyelsz rá.“

Köszi a gúnyos megjegyzést, de figyelek is rá és tudok is róluk. Azért, mert évente 1x kimennék alapozóban a strandra, pont azért, hogy ott is csinos legyek, még nagyon is vigyázok az év többi napján a bőrömre. 😅

aug. 27. 11:58
 32/50 A kérdező kommentje:
#29 voltam, de valahogy sosem lett vizes a hajam sem, mert azt is utálom ha vizes lesz.
aug. 27. 11:58
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát, úgy csinálod, ahogy akarod, én a magam részéről sajnálom, aki egy tök jó programon is folyton a külsejével foglalkozik. Pedig én is szeretek szépítkezni, sokat készülődök pl. egy buli előtt, de ott már nem azon pörgök, hogy minden pillanatban tökéletesen nézzek ki. Ha észreveszem a mosdóban a tükörnél, hogy elfolyt a szemfestésem, néha megigazítom, de nem nézegetem folyton, hogy épp mi van. Strandra meg eszembe se jut sminkelni. Gondolhatnál pl. arra is, hogy hányan mennek ki nem éppen Insta-modell testalkattal, és nem mindenki érzi magát emiatt feszélyezve, egyszerűen csak élvezi a programot.
aug. 27. 12:14
 34/50 anonim ***** válasza:
27%

"A rutinom egyébként 50+-os fényvédőt tartalmaz, minden nap kenem.

Reggel lemosózok, c vitamin, hidratáló, fényvédő.

Este dupla tisztítás, azelainsav, éjszakai krém.

Ez így amúgy nem jó?

+heti 1x hámlasztok, kivétel ez a nyári időszak."

Valaki magyarázza már el nekem, hogy tényleg fontos ennyi mindent használni? Valójában jót tesz-e ez a bőrnek? Gondolom ezek a termékek nem bio, vegán, mindenmentesek, tehát tele vannak vegyszerekkel, olyan anyagokkal, ami a bőrnek káros.

Szerintem, kérdező, azért marad foltos az arcod, mert minden szart rákensz, és nem hagyod élni és levegőzni a bőrödet.

34 évesen én legalább 10 évvel fiatalabbnak nézek ki és tudod mi a napi rutinom? Reggel és este megmosom hideg vízzel, és ha van kedvem, akkor este békének az arcomat arckrémmel, ami mindenmentes vegán, natúr termék. Fényvédőt nem használok, naptejet csak strandon késnek az arcomra. Mikor menstruációm van, akkor van 1-2 pattanásom, ami folt nélkül elmúlik.

A kevesebb néha több. Ajánlom ezt megfogadni.

aug. 27. 16:06
 35/50 anonim ***** válasza:

Igen, meglehetősen furcsa, és hülyeség alapozóban strandolni.

Én a bőrproblémák gyökerének a felkutatását javasolnám.

aug. 27. 16:14
 36/50 A kérdező kommentje:
#34, nem most látod, majd 50 évesen, főleg a fényvédő hiányát.
aug. 27. 20:12
 37/50 anonim ***** válasza:

Látom, a te agyadat már jól átmosták. Nem baj. Én belülről vigyázok magamra.

Azért nézd meg, hogy milyen összetevőkből állnak a kenceficéid. Meglepődnél, ha tudnád, hogy milyen káros anyagokat kensz magadra, amit eladnak neked hű..de jóként.

Nem minden arany, ami fénylik.

aug. 27. 20:35
 38/50 anonim ***** válasza:
Ui. És jelenleg állítólag neked vannak problémáid az arcoddal, nem nekem. Erről csak ennyit.
aug. 27. 20:39
 39/50 A kérdező kommentje:

#38 nem is a kenceficéktől. Majd ha téged is elkap egy kis homronális felborulás, nehogy rinyálj. 🤷🏼‍♀️ Egyébként 15 évesnek szoktak tippelni, ha csak az arcomat látják, annyira sima, babás a kis pattanásokat leszámítva, pedig elmúltam 20. 🤷🏼‍♀️😂

Te meg nézz utána annak, mit tesz az uv a bőrrel.

aug. 27. 20:56
 40/50 anonim ***** válasza:

Nem értem. A jó alapozó nem kéne hogy látszódjon. Ha messziről üvölt az arcodon az alapozó, az nem csak a strandon gáz.

Én biztos elmennék amúgy a helyedben.

aug. 27. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!