Nagyon hülyének néznek, ha alapozóban megyek strandra? Vagy inkább ne menjek el?
Problémás a bőröm, így az nem opció, hogy nem kenek fel. Sajnos nagyon külső orientált vagyok, és a bőrömet leszámítva eléggé csinibaba típus is, így nem szeretnék foltos, pattanásos arccal mutatkozni.
Tehát 2 opció van. Vagy lemondom a strandot, vagy alapozóban megyek.
Napozni nem fogok, tudom, hogy káros a bőrnek, pláne alapozóban. Víz alá sem megyek, hogy leázzon. Így is gáz lenne?
17: Ha csak 1-2 van, akkor azokra tegyél csak, nem kell az egész arcodra.
De a strandot semmiképp se hagyd ki :) Szerintem egyébként senki sem fogja figyelni, hogy te alapozós vagy. Nagyon sok mindenkin látok szempillaspirált, szemfestéket, stb. Lehet, hogy alapozó is van, de ugye egy jó alapozót, jó technikával használva észre sem lehet venni. Sokaknak a hajuk is úgy be van állítva, mintha nem is vízbe készülnének. Nem leszel kirívó, ezerféle ember van strandokon.
"mert pattanásos néha. Nem durva, de 1-2 mindig akad."
Vs.
"Problémás a bőröm, így az nem opció, hogy nem kenek fel."
Az 1-2 pattanás azt nem nevezhető problémás arcbőrnek , meg hogy néha van. Nekem is van béha 1-2 pattanásom még 34 évesen is, menstruáció előtt.
Pszichológus kell neked, sürgősen!
Ha folt marad utána, akkor a rutinodban a fényvédelem nem jó. Hogyan használod, mennyit, újrakened-e.
Vagy úgy az egész rutinod. Már persze, ha van. Folthalványításra célzott hatóanyagok kellenek.
Én vagyok a sminkes, na nekem aztán problémás a bőröm, zsíros, felszíni vízhiányos (korpás seborrhea). Tág pórusok, mitesszerek, havi 1-2 pattanás is van, nem csak a simán kinyomható, hanem a gyulladt típus, világos bőrű vagyok, szeplőre, foltokra hajlamos. Ezek mellett lassan 40 éves vagyok. Mégis gyönyörű smink nélkül is, pedig aztán egyszer fényvédőzök reggel, és kb. másfél éve.
Van súlyfölöslegem, nem épp egészséges az életmódom, de ez bele van kalkulálva, mégis szuper.
Csinibaba típusként fura, hogy ezeket nem tudod és nem figyelsz rá.
Én mindig kisminkelve megyek strandra. Alapozó, rúzs, szemhéjpúder, tus, spirál. Minden.
Minőségi sminkeket használok így nem jönnek le a víztől, nem kenődnek el. Az alapozóban van 50 spf fényvédelem.
Nem, a bőrömnek se árt. Nem vagyok pattanásos. Régen az voltam, megszokasból hordok sminket és azért is mert szeretem.
Ja, rohadtul nem néz meg senki a smink miatt, pedig falusi strandokra járok. Magukkal foglalkoznak. Az itt vakolatozók meg lefogadom tipikus igénytelen anyakocák lehetnek. "SZeéP VaOk VAkOlaT nÉkű Is, aZé RossZlánYoziK mElletTem apjok pEdiG KifIngotTam Mán nEki 3 kÖzJócÁgot" ez jut eszembe a vakolatozókról 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!