Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hülyének néznek, ha...

Nagyon hülyének néznek, ha alapozóban megyek strandra? Vagy inkább ne menjek el?

Figyelt kérdés

Problémás a bőröm, így az nem opció, hogy nem kenek fel. Sajnos nagyon külső orientált vagyok, és a bőrömet leszámítva eléggé csinibaba típus is, így nem szeretnék foltos, pattanásos arccal mutatkozni.

Tehát 2 opció van. Vagy lemondom a strandot, vagy alapozóban megyek.

Napozni nem fogok, tudom, hogy káros a bőrnek, pláne alapozóban. Víz alá sem megyek, hogy leázzon. Így is gáz lenne?

aug. 27. 07:53
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

17: Ha csak 1-2 van, akkor azokra tegyél csak, nem kell az egész arcodra.

De a strandot semmiképp se hagyd ki :) Szerintem egyébként senki sem fogja figyelni, hogy te alapozós vagy. Nagyon sok mindenkin látok szempillaspirált, szemfestéket, stb. Lehet, hogy alapozó is van, de ugye egy jó alapozót, jó technikával használva észre sem lehet venni. Sokaknak a hajuk is úgy be van állítva, mintha nem is vízbe készülnének. Nem leszel kirívó, ezerféle ember van strandokon.

aug. 27. 09:31
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

"mert pattanásos néha. Nem durva, de 1-2 mindig akad."

Vs.

"Problémás a bőröm, így az nem opció, hogy nem kenek fel."

Az 1-2 pattanás azt nem nevezhető problémás arcbőrnek , meg hogy néha van. Nekem is van béha 1-2 pattanásom még 34 évesen is, menstruáció előtt.

Pszichológus kell neked, sürgősen!

aug. 27. 09:37
 23/50 A kérdező kommentje:
#22 csak az 1-2 pattanás után mindig marad kis lia folt, ami hónapok alatt tűnik el. Így hiába van jelenleg 1 pattanásom, ha mellette van 10 lila hegem.
aug. 27. 09:39
 24/50 anonim ***** válasza:
59%

Ha folt marad utána, akkor a rutinodban a fényvédelem nem jó. Hogyan használod, mennyit, újrakened-e.

Vagy úgy az egész rutinod. Már persze, ha van. Folthalványításra célzott hatóanyagok kellenek.

Én vagyok a sminkes, na nekem aztán problémás a bőröm, zsíros, felszíni vízhiányos (korpás seborrhea). Tág pórusok, mitesszerek, havi 1-2 pattanás is van, nem csak a simán kinyomható, hanem a gyulladt típus, világos bőrű vagyok, szeplőre, foltokra hajlamos. Ezek mellett lassan 40 éves vagyok. Mégis gyönyörű smink nélkül is, pedig aztán egyszer fényvédőzök reggel, és kb. másfél éve.

Van súlyfölöslegem, nem épp egészséges az életmódom, de ez bele van kalkulálva, mégis szuper.

Csinibaba típusként fura, hogy ezeket nem tudod és nem figyelsz rá.

aug. 27. 10:23
 25/50 anonim ***** válasza:
18%

Én mindig kisminkelve megyek strandra. Alapozó, rúzs, szemhéjpúder, tus, spirál. Minden.

Minőségi sminkeket használok így nem jönnek le a víztől, nem kenődnek el. Az alapozóban van 50 spf fényvédelem.

Nem, a bőrömnek se árt. Nem vagyok pattanásos. Régen az voltam, megszokasból hordok sminket és azért is mert szeretem.

Ja, rohadtul nem néz meg senki a smink miatt, pedig falusi strandokra járok. Magukkal foglalkoznak. Az itt vakolatozók meg lefogadom tipikus igénytelen anyakocák lehetnek. "SZeéP VaOk VAkOlaT nÉkű Is, aZé RossZlánYoziK mElletTem apjok pEdiG KifIngotTam Mán nEki 3 kÖzJócÁgot" ez jut eszembe a vakolatozókról 😂

aug. 27. 10:32
 26/50 anonim ***** válasza:
0%
Privát üziket olvasás nélkül törlöm, anyakocácskák
aug. 27. 10:37
 27/50 anonim ***** válasza:
84%
25. Sajnálom, hogy rohad a lelked.
aug. 27. 10:46
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem is anyakocák hanem egy milliardos pasi akar veled ismerkedni 26-os.😂😂
aug. 27. 10:46
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te voltál már máskor is strandon? Elárulom, ha bemész a vízbe nyakig, mindenképp kerül víz az arcodra is, akár akarod, akár nem. Vagy majd szerinted mindenki óvatoskodni fog körülötted? Labdázók, fröcskölő gyerekek, úsznak melletted stb. Medencénél pláne, de Balatonban is esélyes, kánikula van, sokan vannak mindenhol. Én inkább azt javaslom, hogy tojj a bőrödre, szórakozz egy jót smink nélkül!
aug. 27. 10:47
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Itt az önértékeléssel van probléma. Menj strandra alapozó nélkül. Az a két piic lila folt peidg rajtad kívül szó szerint senkit nem érdekel
aug. 27. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!