Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hülyének néznek, ha...

Nagyon hülyének néznek, ha alapozóban megyek strandra? Vagy inkább ne menjek el?

Figyelt kérdés

Problémás a bőröm, így az nem opció, hogy nem kenek fel. Sajnos nagyon külső orientált vagyok, és a bőrömet leszámítva eléggé csinibaba típus is, így nem szeretnék foltos, pattanásos arccal mutatkozni.

Tehát 2 opció van. Vagy lemondom a strandot, vagy alapozóban megyek.

Napozni nem fogok, tudom, hogy káros a bőrnek, pláne alapozóban. Víz alá sem megyek, hogy leázzon. Így is gáz lenne?

aug. 27. 07:53
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

#10 nevetni fogsz, de az orvos mondta, hogy ezt könnyen el lehet fedni alapozóval, amikor nála jártam.

Ráadásul magán bőrdoki.

aug. 27. 09:07
 12/50 anonim ***** válasza:
86%

Nem hiszem, hogy nevetne. Én sem nevetnék egy orvos hozzá nem értésén, akinek súlyos pénzt fizetek.

Fedd el akkor nyugodtan. Menj strandra is. Hajrá pigmentfoltok, gyulladás, még több pattanás és még sérültebb bőrbarrier.

aug. 27. 09:11
 13/50 A kérdező kommentje:
#12 5 éve sminkelek, egyik sem valósult meg ezek közül. Sőt. Sokkal szebb a bőröm, mert 5 éve rosszabb volt. Csak még nem tökéletes.
aug. 27. 09:13
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted, csak azért mert valaki orvos, nem tud hülyeséget mondani? Ébredj fel az álomvilágból!

Még egyszer megkérdezem, miért problémás a bőröd?

aug. 27. 09:18
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Strandra nem kell alapozó. Használj arcra való napvédőt, hogy ne legyen káros a nap. Strandolj, fürödj, picikét napozz. Jó lesz!
aug. 27. 09:19
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legalább olyan alapozó használj, ami fényvédős :)
aug. 27. 09:21
 17/50 A kérdező kommentje:

#14 mert pattanásos néha. Nem durva, de 1-2 mindig akad. Valószínűleg nőgyógyászati oka van, mert a ciklusom sem mindig pontos. Ergo csinálhatok vele bármit, pattanásos marad, mert hormonális oka van.

Szedhetnék fogamzásgátlót, hogy szép legyen a bőröm, de azt inkább kihagyom, mert hosszútávon nem old meg semmit.

aug. 27. 09:27
 18/50 A kérdező kommentje:
#16 az alap🙈🫶🏻
aug. 27. 09:28
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
Én meg 15 éve vagyok sminkes, és 3 éve bőrâpolási tanácsadó. 100-ból 90 vendégem önértékelési problémával küzd. Innen tudom, hogy sajnos menthetetlenek vagyok.
aug. 27. 09:31
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
*vagytok
aug. 27. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!