Miért vagyok tele pattanás utáni foltokkal? Hogyan tüntessem el?
Figyelt kérdés
Egyébként elég gyakran jönnek ki rajtam pattanások, és sajnos a legtöbbnek utána ottmarad a nyoma ilyen kis lilás foltokként ://. Nagyon idegesítő, hogy mindegyik barátnőmnek szép, tiszta arcuk van nekem meg ilyen. Rajtuk ritkán kijön 1-2 pattanás, de ha az elmúlik akkor nekik nem marad ott a nyoma, nem értem miért csak nekem ilyen. Nem szoktam nyomkodni őket, használok fényvédőt,arctisztítót, meg hidratálókrémet.júl. 27. 18:38
2/2 anonim válasza:
Szerintem van akinél ez egyszerűen hajlam... Régen nem használtam semmi arcápoló terméket, megmaradtak a foltok. Most pedig már majdnem 2 éve napi szinten fényvédőzök, használok különböző arcápolási termékeket, de így is, ha kijön egy pattanás, sokszor utána hónapokig meg marad a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!