Van sampon férfiaknak, ami takarja az ősz hajszállakat? Vagy bármi megoldás?
Figyelt kérdés
Még csak 28 vagyok, nagyon sötét hajjal, de tele vagyok oldalt ősz hajszállakkal. Van vagy 20-30-40 pont a fejemen, az államon a szakállamnál, ami világít szinte, teljesen ősz szállak, és egyre több.
Van esetleg megoldás arra, hogy ezeket elfedjem? A festés nem opció szerintem, mert rövid hajam van, nagyon gyorsan nő. Ha a fodrásznàl oldalt nullással felszedetem, 1-2 hét után már megnő annyira, hogy kilátszódnak az ősz szállak.
Elkezdem a meloxydilt használni dermarollerrel, hogy dúsuljon kicsit, mert kopaszodok is U alakban a homlokom széleinél, és alapból kevés, vékony szállú a hajam, de az ősz részek is zavarnak egyre jobban.
Van rá megoldás?
2024. júl. 19. 22:29
1/5 anonim válasza:
Vannak férfi hajszínező samponok dm, rossman, müllert próbáld.
2/5 anonim válasza:
Igen. Pont most reklámoznak egyet a TV-ben. Vagy a Comedy Centrálzár, vagy TLC-n, esetleg ID-n.
4/5 anonim válasza:
1: hajszínező samponok vannak, de olyanok, amik ősz hajszálakat sötétre színeznek, nincsenek. Max árnyalni tudnak ezek a készítmények.
5/5 anonim válasza:
#4 azért az is valami ahhoz képest, hogy amúgy világítanak a fehér szálak egy sötét hajú ember fején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!