Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van sampon férfiaknak, ami...

Van sampon férfiaknak, ami takarja az ősz hajszállakat? Vagy bármi megoldás?

Figyelt kérdés

Még csak 28 vagyok, nagyon sötét hajjal, de tele vagyok oldalt ősz hajszállakkal. Van vagy 20-30-40 pont a fejemen, az államon a szakállamnál, ami világít szinte, teljesen ősz szállak, és egyre több.

Van esetleg megoldás arra, hogy ezeket elfedjem? A festés nem opció szerintem, mert rövid hajam van, nagyon gyorsan nő. Ha a fodrásznàl oldalt nullással felszedetem, 1-2 hét után már megnő annyira, hogy kilátszódnak az ősz szállak.

Elkezdem a meloxydilt használni dermarollerrel, hogy dúsuljon kicsit, mert kopaszodok is U alakban a homlokom széleinél, és alapból kevés, vékony szállú a hajam, de az ősz részek is zavarnak egyre jobban.

Van rá megoldás?

2024. júl. 19. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Vannak férfi hajszínező samponok dm, rossman, müllert próbáld.
2024. júl. 20. 06:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen. Pont most reklámoznak egyet a TV-ben. Vagy a Comedy Centrálzár, vagy TLC-n, esetleg ID-n.
2024. júl. 20. 06:16
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Nullásgép.
2024. júl. 20. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
1: hajszínező samponok vannak, de olyanok, amik ősz hajszálakat sötétre színeznek, nincsenek. Max árnyalni tudnak ezek a készítmények.
2024. júl. 20. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 azért az is valami ahhoz képest, hogy amúgy világítanak a fehér szálak egy sötét hajú ember fején
2024. júl. 20. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!