Nagy baj történik, ha lányként borotválom a bajuszkámat? Megerősödik a szőr?
Figyelt kérdés
Az epilátort és a gyantát sem nagyon bírja a bőröm, a szemöldökcsipesszel meg nem lehet minden szőrszálat eltávolítani.jún. 17. 12:00
1/8 anonim válasza:
Igen, olyan lesz, mint a férfi borosta. A borotva a legrosszabb választás. Menj kozmetikushoz, ő biztosan tud olyan gyantát, amivel nem lesz gond.
2/8 anonim válasza:
Én is borotválom,de nem venni észre,hogy erősödne.
3/8 anonim válasza:
Nem lesz olyan mint a férfi borosta! sőt még csak meg se erősödik. Tapasztalat.
4/8 anonim válasza:
Akkor fog erősödni, ha a hormonjaid ezt diktálják. Minden más legenda.
5/8 anonim válasza:
Nem értem a lepontozást, 20 éves tapasztalatom: a lábam gyantázom kezdetektől, kivéve a combomon hátul, mert nem esett kézre, ott borotvát használok. A gyantázott részeken rengeteget kopott a szőr, ami nő, az is puha, a borotvált részen már 2 nap után szúrós a lábam, és semmit nem kopott.
6/8 anonim válasza:
5: én meg 20+ éve borotválom a lábam térdtől lefelé, afölött nem volt rá szükség. Az alsó részen már alig van szőr, a combomon viszont egyre hosszabb és sötétebb. Szóval ez esélyes hogy inkább a korunkkal függhet össze :D
7/8 anonim válasza:
#5, én állban vagyok szerencsétlen, bármit teszek, ocsmányan nő vissza, lábam, karom sima magától. Minden létező vizsgálatot végigjártam, endokrinológus professzor mondta, hogy a szőr nem erősödik a nőknél, legfeljebb alkatilag vagy hormonálisan kicseszik az ember lányával, amit erősödésként érzékelünk.
8/8 anonim válasza:
Először borotváld le, aztán EGYBŐL utána használj IPL kütyüt. Védő szemüveggel.
Kb két hétig ezt csináld meg 2x.
Utána 2-3 hétig hetente egyszer.
Majd 2 hetente egyszer kb 6 hétig vagy ahogy szükséges.
És itt jön a csoda: úgy Csobád ahogy szükséges és látni fogod, hogy egyre ritkábban kell majd.
Én pasiként a hónaljszőrt utáltam, kb 3 éve elkezdtem ezért ott kb ezt a módszert követni. Jelenleg ha 5 hete borotváltam le, akkor is így néz ki mint korábban 2-3 nap után. Tehát működik.
És erősebb sosem lett. Még IPL nélkül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!