Miért van annyi eladó Philips IPL készülék ,pesog több 100 e ft kategória és mindenhol 4.6-4.8-as értékelést kapott?
Figyelt kérdés
jún. 1. 10:03
1/13 anonim válasza:
Mert sokan alapos körültekintés, önismeret nélkül vették meg. Nem alkalmas mindenkinek, plusz a türelem teljes hiánya. Azt gondolják egy alkalom és kész a sima bőr.
2/13 anonim válasza:
akkor ezek az otthoni ipl gépek hatástalanok? kamu az ipl?
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,lehet nem éri meg akkor...vagyis türelmem lenne hozzá,fehér bőr fekete szőrzet is stimmelne....erősen gondolkodom megéri e befektetni vagy maradjon a gyanta... :/
jún. 1. 21:09
4/13 anonim válasza:
Nekem féhér bőröm van és erős fekete szőröm. Heti 1x használom, 6-8 hònap alatt eltűnt a szőrszálak kb 90% szòval szerintem nagyon hasznos gépek. Akinek sötét bőre van, azon nem igazán hat, és a világos szőrön sem hatékony.
5/13 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy igen kicsit türelem játék, nekem 3. alkalom után, vagyis 3 hét után kezdett hatni, foltokban fog kikopni, nem egyszerre.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Philipsed van? Mert néztem egy másik márkát a Braunt és elég jó értékelést kapott.
jún. 1. 21:37
7/13 anonim válasza:
Smoothskin bare fit, 80 ezer körül van és több villanással rendelkezik, mint a Braun meg a Philips. 1,5 éve használom.
8/13 anonim válasza:
Én egy olyan csajtól vettem a gépet, akinek ilyen barna pihés volt a karja és a lába. Neki nem használt semmit. Nekem sötét, szinte fekete, teljesen jól működik. 4 hónap után alig van már rajtam pár szőrszál.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) nekem is fehér bőr fekete erő szőr,milyen fajtád van?
jún. 2. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!