Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van annyi eladó Philips...

Miért van annyi eladó Philips IPL készülék ,pesog több 100 e ft kategória és mindenhol 4.6-4.8-as értékelést kapott?

Figyelt kérdés

jún. 1. 10:03
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Nekem is philips lumeam van

Nagyon jó áron vettem anno jofogason kb 4eve

40ezer Ft-ért

Érdemes nézni vagy külföldről beszerezni ha van lehetőséged mert sokkal olcsóbb

En szeretem amikor használom tényleg hullik a szőr es kopik, na hat nekem sincs sajnos sok türelmem hozzá merges is vagyok magamra ha úgy használnám ahogyan azt kell már rég szormentes lennék

De most telen tervezem hogy igenis rafekszek a dologra mert megkönnyítene az eletem.

Szoval én csak ajánlani tudom ne legyen lusta használni mint én 😂 és hidd el jó lesz

Pihe szorre nem való. Honaljon nagyon jó eredményt ertem el vele és lábon is, kézen lassabban no a szőr így ott nehezebben indul meg a kifogás. Bikinivonalon is több idő illetve intim teruleten meg nem használtam annyit ott is szerintem tovább fog tartani

júl. 1. 16:23
 12/13 anonim válasza:
Bocsi a telefonom allandoan kijavit vagy egy pár hiba a szövegbe most vettem eszre🙄
júl. 1. 16:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapja használom a lumeát, eddig semmi eredmény. :(
júl. 19. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!