Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Folyton nagyon szőrös a...

Folyton nagyon szőrös a bajuszom mit csináljak?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, nem vagyok sötét hajú/sötétbörű mégis a bajuszom nagyon sötét és dús. fiatalon elkezdtem szedni, de nagyon sok lett már. már nagyon unom hogy hiába gyantáztatom le akkor is max 5 nap és lászik.

nem, nincs semmilyen pajzsmirigy vagy bármi problémám.

mit csináljak? nagyon kiábrándító ha úgy hagyom?

jún. 11. 02:10
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nem kiábrándító,én is szoktam úgy hagyni,inkább csak alkalmanként szedem le.L
jún. 11. 07:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Bajusz fehérítő krémmel próbálkoztál már.

Nekem nincs ilyen problémám, de árulnak ilyet.

jún. 11. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én hetente egyszer leszedtem hideg gyanta csíkkal, ami arcra való. Nekem nem macera a heti egyszeri gyantázás.

Nemrég vettem egy IPL-es tartós szőrtelenítő gépet. Kipróbáltam ott is. Eddig 2x használtam és már szinte alig van.

Szerintem érdemes elmenni szalonba tartós szőrtelenítésre a bajusz területén (ha nem akarsz, tudsz ilyen gépet venni magadnak).

jún. 11. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Gyantázás nagyon megnyújtja a bőrt, hamar ráncos lesz.
jún. 11. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:

4: baromság. Akkor sok nőnek a lába is lógós bőrű lenne, mert azt nagyon sokan gyantáztatják :D

Ez nem férfi bajusz, vagy valami nagyon durva szőr, amit erőből kéne kitépni :) Női bajusz inkább pihe.

jún. 11. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Pihét is erősen kell szedni, de a testen teljesen más a bőr, mint az arcon.
jún. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!