Folyton nagyon szőrös a bajuszom mit csináljak?
17 éves lány vagyok, nem vagyok sötét hajú/sötétbörű mégis a bajuszom nagyon sötét és dús. fiatalon elkezdtem szedni, de nagyon sok lett már. már nagyon unom hogy hiába gyantáztatom le akkor is max 5 nap és lászik.
nem, nincs semmilyen pajzsmirigy vagy bármi problémám.
mit csináljak? nagyon kiábrándító ha úgy hagyom?
Bajusz fehérítő krémmel próbálkoztál már.
Nekem nincs ilyen problémám, de árulnak ilyet.
Én hetente egyszer leszedtem hideg gyanta csíkkal, ami arcra való. Nekem nem macera a heti egyszeri gyantázás.
Nemrég vettem egy IPL-es tartós szőrtelenítő gépet. Kipróbáltam ott is. Eddig 2x használtam és már szinte alig van.
Szerintem érdemes elmenni szalonba tartós szőrtelenítésre a bajusz területén (ha nem akarsz, tudsz ilyen gépet venni magadnak).
4: baromság. Akkor sok nőnek a lába is lógós bőrű lenne, mert azt nagyon sokan gyantáztatják :D
Ez nem férfi bajusz, vagy valami nagyon durva szőr, amit erőből kéne kitépni :) Női bajusz inkább pihe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!