Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy ne látszód...

Mit csináljak, hogy ne látszódjon a bajuszom? :/ L

Figyelt kérdés

annyira utálom,ha csinálok képet és ritkán,de valamelyiknél meglátszik,hogy ott van a szőr..

barnább bőrű vagyok..szóval a szőkítés nem igen jönne be szerintem.. a szedéssel meg úgy vagyok,hogy az megfog vastagodni nem?:/ Segítsetek...valami tartós ötletet mondani..

2012. jún. 22. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én bizony szemöldökcsipesszel szedem, és egyre ritkábban kell, mert nekem valamiért alig nő vissza. Szóval én nem tudom megerősíteni, hogy megerősödne :-)
2012. jún. 22. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
én meg gyantáztatom, és nekem is vékonyodik. a borotvától vagy a szőrtelenítő krémtől erősödik csak.
2012. jún. 22. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
én csipesszel szedem. Ez a szőr dolog sajnos olyan, hogy ha egyszer elkezded, akkor csak remélni tudod, hogy majd 70 éves korodban az egyik unokád kozmetikus lesz és pelenkázás után a bajszot, orrszőrt, szemöldököt, szakállat is rendbe rakja. Nekem pl az államon volt egyszer egy szőrszál, ami vékony, de hosszabb volt. kiszedtem és azóta olyan vastag, mint a párom szakálla... :(
2012. jún. 22. 12:45
 4/12 anonim válasza:
52%
gyanta, epilátor, csipesz DE SEMMIKÉPSE BOROTVA! egyik ismerősöm középen leszedte borotvával a szemöldökét és párnap mulva kétszer olyan erőslett neki úgy hogy azt semmiféle képpen nem ajánlom de szerintem erre az epilátor a legjobb mert attól nem lesz olyan piros mint a gyantától :D sok sikert
2012. jún. 22. 16:21
 5/12 anonim ***** válasza:
gyantától se olyan piros, egy-két órán belül elmúlik, addig az epilátortol is piros lesz..
2012. jún. 23. 11:30
 6/12 anonim válasza:

én is így voltam vele :// borzasztónak éreztem magam :S

de egy nap nagyon elegem lett belőle és szemöldök csipesszel szedtem ki, sztem ez a legjobb mert:

-borotva-->megerősödik és úgy fogsz kinézni mint egy fiú xD

-szőrtelenítő krém-->ugyanaz mint a borotva ._.

-gyanta-->ezzel csak annyi a baj,hogy ha ezzel szeded akkor ott fehérebb lesz a bőröd, látszani fog hogy ott szeded a szőrt... :/

-szemöldökcsipesz-->ezzel kevésbé látszik a nyoma, igaz kicsit tovább is tart de szerintem ez a legjobb és ritkul is:)) nekem április körül lett elegem és mostanra sokkal kevesebb nő vissza :) most a lábamon történő szőrtelenítéssel van bajom:S nem tudom hogy mit cisnáljak :SSS remélem segítettem ;)(esetleg ha te is tudnál nekem segíteni a lábamon azt megköszönném:))

2012. jún. 26. 12:12
 7/12 A kérdező kommentje:
:)) Én borotválom a lábamon..
2012. jún. 30. 18:11
 8/12 anonim válasza:
és a combodat is? :O
2012. júl. 1. 10:01
 9/12 A kérdező kommentje:
comb?? ott sűrű neked? sztem azt hagyd,ha nem olyan mint ott lejjebb..én ott nem piszkálom
2012. júl. 2. 14:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem erősödik meg a szőr a borotválástól. Ennyi erővel ha valakinek ritkás, vékonyszálú a haja akkor néha leborotválja és kész a dús hajkorona. Ez nem így működik.

Borotváld le nyugodtan, de akár gyantázhatod is vagy szedheted szemöldökcsipesszel. Nekem a gyanta és a borotva adja a legjobb eredményt. Krémmel én nem próbálkoznék, mert az arc bőre elég érzékeny.

2012. júl. 3. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!