Mit csináljak, hogy ne látszódjon a bajuszom? :/ L
annyira utálom,ha csinálok képet és ritkán,de valamelyiknél meglátszik,hogy ott van a szőr..
barnább bőrű vagyok..szóval a szőkítés nem igen jönne be szerintem.. a szedéssel meg úgy vagyok,hogy az megfog vastagodni nem?:/ Segítsetek...valami tartós ötletet mondani..
én is így voltam vele :// borzasztónak éreztem magam :S
de egy nap nagyon elegem lett belőle és szemöldök csipesszel szedtem ki, sztem ez a legjobb mert:
-borotva-->megerősödik és úgy fogsz kinézni mint egy fiú xD
-szőrtelenítő krém-->ugyanaz mint a borotva ._.
-gyanta-->ezzel csak annyi a baj,hogy ha ezzel szeded akkor ott fehérebb lesz a bőröd, látszani fog hogy ott szeded a szőrt... :/
-szemöldökcsipesz-->ezzel kevésbé látszik a nyoma, igaz kicsit tovább is tart de szerintem ez a legjobb és ritkul is:)) nekem április körül lett elegem és mostanra sokkal kevesebb nő vissza :) most a lábamon történő szőrtelenítéssel van bajom:S nem tudom hogy mit cisnáljak :SSS remélem segítettem ;)(esetleg ha te is tudnál nekem segíteni a lábamon azt megköszönném:))
Nem erősödik meg a szőr a borotválástól. Ennyi erővel ha valakinek ritkás, vékonyszálú a haja akkor néha leborotválja és kész a dús hajkorona. Ez nem így működik.
Borotváld le nyugodtan, de akár gyantázhatod is vagy szedheted szemöldökcsipesszel. Nekem a gyanta és a borotva adja a legjobb eredményt. Krémmel én nem próbálkoznék, mert az arc bőre elég érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!