Előtte meg kell mosakodni. A borotvát gyakran cserélni, hogy mindig éles legyen. Fertőtleníteni is kell használat előtt/után. Borotválás után semmilyen csodaszert ne tegyél rá, pl. borotválkozás utáni krém, testápoló, gyógynövényes cuccok, stb. Viszont a valóban hatóanyaggal rendelkező krémek nagyon jót tesznek, pl. Neogranormon, Bepanthen, vagy hasonló fertőtlenítő, hámosító krémek.
jún. 17. 10:31
3/6 anonim válasza:
A kamillás hintőpor szárítja és nyugtatja a bőrt, nekem bevállt. Azért fontold meg a gyantát, tovább maradsz tőle szőrtelen és nem pattogsz ki.
jún. 17. 11:02
4/6 anonim válasza:
Fiúként írok
Nekem a philips oneblade vált be
Szinte simára szedi
Kellemes puha tapintású
Nem pattogzik ki lehet szárazon
Csak annyi hogy gyakrabban kell
jún. 17. 20:39
5/6 anonim válasza:
Félre ne értsd segítő szándékkal írom. A borotva eléggé idejétmúlt szőrtelenítési módszer. Manapság a lézer vagy az IPL a tuti. Több barátnőm is elvégeztette a lézeres kezelést. Hónapokon, sőt valaki több mint egy éven át teljesen szőrtelen volt. Én IPL-t használok, az sem rossz leszámítva hogy havi 1-2 órám elmegy vele mire minden testrészt kezelek. 3 éve használom, alig van rajtam itt-ott pár szőrszál.
jún. 17. 21:51
6/6 anonim válasza:
Nekem is sokáig gondom volt ezzel, sőt gyulladások és visszanövések is voltak nekem.
Aztán rájöttem, hogy nem szőrszállal ellentétesen kell borotválnom, hanem megegyező irányba. Így marad egy minimális hossz a szőrszálból ugyan, de pont ez miatt nem tud visszanőni, begyulladni.
2 naponta borotválkozok, hogy tartsam a helyzetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!