Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha itthon csinálok bajusz...

Ha itthon csinálok bajusz gyantát (hideg gyantával) akkor mielőtt gyantázok le kell kenni valamivel, hogy ne legyen piros utána?

Figyelt kérdés
Mert én két napja csak utána kentem be aloevearas kendővel, de azóta piros és kipattoguott, mintha hámlana. Most krémnel kenem,de kb. mennyi idő után múlik el?

2018. máj. 26. 14:13
 1/5 A kérdező kommentje:
19\L
2018. máj. 26. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Velem us ez szokott lenni, kezdetben meg a bőröm is letépte. Én elotte annyit szoktam csonalni, h megmosom az arcom.

Rögtön utána meg én is (igazi) aloe verat kenek rá. Picit érzékeny marad, de ugyanolyan, mintha kozmetikus csinálta volna (ő vmi bepanthent vagy mit szokott rákenni utána).

2018. máj. 26. 15:50
 3/5 A kérdező kommentje:
És mennyi idő után múlt el?
2018. máj. 26. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:

En epilalom. Elotte rakenek himalaja sos asvanyvizet. Megszarad. Epilalom. Ujra bekenem fertotleniteskepp ugyanazzal. Ha megszaradt, lemosom ugyanugy kremezem.

N/35

2018. máj. 26. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A pirosság max 1 nap volt, kozmetikusnál annyi sem, de ő mást is használ.

Szerintem gyakorlástól és a bőr hozzászokásától függ, nekem egyre kevésbé problémás. (Én 1-2 hetente szoktam.)

19/L

2018. máj. 27. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!