Kiszőkítettem itthon a hajam, de nem úgy sikerült ahogy akartam. , Ha bekenem barna festékkel akkor barna leszek?
Régen hallottam valamit a pigmentek kiszívásáról és visszatöltéséről, de ha most veszek barna hajfestéken akkor a khm.. erősen sárga hajamat az befogja fogni?
Segítsetek, holnapután osztálykirándulás és megakarok halni.
Ok,
mástól más választ/segítséget kaphatok ? :)
Egy jó középszőke tudja ilyenkor megmenteni a helyzetet. :)
A barna és a sötét szőke a leszivatott hajon fekete lesz. És csúnya is lesz.
A közepes szőke is sötétebb lesz, de az úgy is kopni fog. Inkább fodrászkellékesben vegyél. A színkód 8-cal kezdődjön, 6-os oxi kell hozzá. Pl. Imperity singularity 8.13, szép természetes szokott lenni. Valami 1200 ft oxival. A keverési arányt figyeld! 1 rész festék 1.5 rész oxi. Kikevered, vársz pár percet, felkened ecsettel. Először a tövére (2-3 ujjnyira) hagyod hatni 10 percet, aztán mehet a végére. Átfésülöd, hagyod hatni 10 percet. Lemosod.
Lehet kapni hozzá oxiplex adalékot. Az 1. tasak megy a festékbe, a 2. festés után a hajadra. Kevésbé roncsolja a festés.
Egy tubus festék két alkalomra elég vállig erő hajon, hosszún egybe elmegy az egész. Ha hosszú a hajad, akkor kell majd még egy oxi, egy kevés.
Ha ez túl bonyolult, akkor irány a rossmann és vedd meg ezt:
Használati utasításnak megfelelően felkened és kész. Vöröses-sárgás hajon sokat javít.
Aztán hagyd lenőni kicsit, és legközelebb tényleg inkább fodrász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!